Destan Mei Jin kimdir? Esra Kılıç hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Destan Mei Jin kimdir Esra Kılıç hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2021 13:12

Destan dizisinde Mei Jin karakterine hayat verecek olan Esra Kılıç'ın hayatı merak konusu oldu. Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncu Kılıç, son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde rol almıştı. Peki, Destan Mei Jin kimdir? İşte Esra Kılıç hakkında bilgiler

Haberin Devamı

 Esra Kılıç, 12 Mart 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi' nde lise öğrenimini tamamladı.Mutfak Sanatlari Akademisi 'nde Profesyonel Aşçılık Eğitimi aldı. Sonrasında Beykent Üniversitesi GSF Oyunculuk bölümünden 2016 senesinde mezun oldu.

Oyunculuğa ilgisi küçük yaşlarından itibaren başladı. Lisedeyken Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldıktan hemen sonra Uygun Adım Aşk adlı dizide Canan karakterini canlandırdı.

Beykent Üniversitesi GSF Oyunculuk bölümünden mezun olan oyuncu, İçerde, Seviyor Sevmiyor ve Payitaht Abdülhamid gibi yapımlarda rol aldı.

DESTAN MEİ JİN KİMDİR?

Çin İmparatoru'nun kızı olan Mei Jin aynı zamanda Temur'un eşidir. Çin İmparatoru'nun danışmanı Tiazu'nun, Gök Hanlığı'nı içten fethetmek için yetiştirdiği Çinli prenses.

BAKMADAN GEÇME!