Deha (Gifted) filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Bu akşam ekranlara geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Deha (Gifted) filmi konusu ne, oyuncuları kimler Bu akşam ekranlara geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2024 16:33

Defa filmi 10 Ocak Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Marc Webb'in üstlendiği filmin senaryosunu Tom Flynn kaleme alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan gibi oyuncular yer alıyor. İşte Deha filmi oyuncuları, konusu ve hikayesi!

Haberin Devamı

Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan, Jenny Slate ve Octavia Spencer’ın yer aldığı Deha filmi 10 Ocak Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşuyor. Film, Florida'da yaşayan Frank Adler’ın, 7 yaşındaki yeğeni Mary ile birlikte yaşadığı olayları anlatıyor.

DEHA FİLMİ KONUSU NEDİR?

Florida'da yaşayan Frank Adler (Chris Evans), 7 yaşındaki yeğeni Mary (Mckenna Grace) ile birlikte yaşamaktadır. Mary'nin küçük yaşına rağmen matematiğe inanılmaz bir yeteneği vardır ve normal şartlarda özel bir okula gitmesi gerekirken Frank'in ısrarıyla devlet okuluna gitmektedir, nitekim Mary'nin tıpkı kızı gibi matematiğe yetenekli annesi, Milenyum Problemleri'nden Navier–Stokes problemini çözebilmek için varını yoğunu ortaya koymuş, ancak kızı 6 aylıkken intihar etmiştir ve Frank de küçük kızın normal bir çocukluk geçirmesini istemektedir.

Haberin Devamı

Günün birinde Frank'in annesi, aynı zamanda Mary'nin anneannesi olan Evelyn (Lindsay Duncan) çıkagelir. Küçük kızın üstün zekasından haberdar olan kadın, çocuğun velayetini alarak onu seviyesine uygun bir okula gönderme konusunda ısrarcı olur. Frank, Mary'nin özel bir okula gitmesini kabullenir, ancak o okulda annesinin gözetimi altında olduğunu öğrenince, kızı tekrar yanına alabilmek adına ev sahibesi Roberta (Octavia Spencer) ve öğretmeni Bonnie (Jenny Slate) ile elinden gelen her şeyi yapmaya karar verir.

DEHA FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Chris Evans

Mckenna Grace

Lindsay Duncan

Jenny Slate

Octavia Spencer

BAKMADAN GEÇME!