Da Vinci Şifresi konusu nedir, oyuncuları kimler? Da Vinci Şifresi bir kez daha ekranlara geliyor

Güncelleme Tarihi:

Da Vinci Şifresi konusu nedir, oyuncuları kimler Da Vinci Şifresi bir kez daha ekranlara geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2022 17:13

Dan Brown’un kitabından beyazperdeye uyarlanan Da Vinci Şifresi bir kez daha ekranlara geliyor. 2006 yapımı filmin başrolünde Tom Hanks yer alıyor. Peki Da Vinci Şifresi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Da Vinci Şifresi, vizyona girdiği dönemde izleyicilerden tam no aldı. Yönetmen koltuğunda Ron Howard'ın oturduğu film gerilim ve gizem türünde. ATV yayın akışı içerisinde yer alan Da Vinci Şifresi, bu akşam ekranlara gelecek. İşte Da Vinci Şifresi konusu ve oyuncuları

DA VİNCİ ŞİFRESİ KONUSU

Dan Brown’un aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan Altın Küre adayı yapım… Amerika’da semboloji uzmanı olan Profesör Robert Langdon, FBI tarafından Paris’e çağrılır. Louvre Müzesi’nde bulunan bir ceset Langdon’ı antik kodları ve gizemleri ortaya çıkaracağı yeni bir maceraya sürükleyecektir. Olayda birlikte çalışan kriptoloji uzmanı Sophie Neveu ve Langdon, gerçeğe ulaşabilmek için zorlu bir mücadeleye gireceklerdir.

DA VİNCİ ŞİFRESİ OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Tom Hanks,Audrey Tautou,Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany, Alfred Molina, Jean-Yves Berteloot gibi isimler yer alıyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!