Cumali Akgül kimdir, kaç yaşında? Survivor’a nasıl dahil oldu?

Güncelleme Tarihi:

Cumali Akgül kimdir, kaç yaşında Survivor’a nasıl dahil oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 17:13

Cumali Akgül, kısa sürede Survivor 2018’in en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Gönüllüler kadrosunda yer alan Cumali Akgül’ün yarışmaya dahil oluş hikayesi ise diğer yarışmacılara göre daha farklı. Peki Cumali Akgül kimdir, kaç yaşında? Survivor’a nasıl dahil oldu?

Haberin Devamı

Survivor 2018’de yarışacağı kesinleşen ilk isimlerden biri de Cumali Akgül olmuştu. Beyaz Show ile sesini duyuran Cumali Akgül, Beyazıt Öztürk’ün de desteğiyle Gönüllüler kadrosuna dahil olmaya hak kazanmıştı. İşte hırslı kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Cumali Akgül’ün hayatına ilişkin merak edilenler!

Aslen Iğdırlı olan Cumali Akgül, 1985 yılında dünyaya geldi. Evli olan yarışmacı Cumali Akgül aslen Iğdır Suveren Köyü’ndendir. Yarışma öncesi bir çok defa yarışmaya başvurduğunu ancak hayallerinin Beyaz Show sayesinde gerçekleştiğini belirtmiştir. Iğdır’da çoban olarak geçimini sağlamaktadır. Survivor denemeleri daha önce sonuçsuz kalan Cumali Akgül, yarışmaya katılma hakkı elde edebilmek için yaklaşık 1600 km yol kat etti ve toplam 52 gün süren bir yolculuk gerçekleştirdi.

 

BAKMADAN GEÇME!