Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon fragmanları

Güncelleme Tarihi:

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak İşte yeni sezon fragmanları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 18:04

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı sevilen dizinin takipçileri tarafından merak edilen konular arasında yer almaya devam ediyor. Başladığı günden bu yana dikkatleri üzerinde toplayan Çukur dizisi sezon finaliyle izleyicileri şoke etmişti. Yeni sezonda ise diziye Karakuzular damgasını vuracak. Peki, Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon fragmanları.

Haberin Devamı

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur muhteşem sezon finaliyle ekran yolculuğuna kısa bir ara vermişti. Sezon finalinde yüzüklerinde farklı semboller bulunan karakterlerin ortaya çıkmasıyla heyecanın giderek arttığı Çukur, yeni sezonuyla da ekrana damga vuracak.

Hafızalara kazınan Çukur dövmesinin farklı bir sembole dönüştüğü tanıtım Çukur’un ekrana gelecek heyecan dolu hikayesinden ipuçları verdi. Sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakan dizide farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken Karakuzular çetesi ile Koçovalıların arasındaki mücadele şimdiden heyecanla bekleniyor. Yüzüklerinde farklı bir sembolün göründüğü bu adamlardan Erkan Avcı’nın Çeto, Berkay Ateş’in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Çukur yeni sezonuyla herkesi çok şaşırtacak!

Haberin Devamı

Çukur dizisinin yeni sezonu hakkında tarih açıklaması yayınlanan fragmanla birlikte yapıldı. Sevilen dizi Çukur eylül ayında izleyicileriyle buluşacak.

YENİ SEZONDA YAŞANACAKLAR

Çukur sokaklarının savaş alanına döndüğü, İdris’in mekanının yerle bir edildiği tanıtımda Çukur sakinlerinin korku dolu gözlerle izlediği Karakuzular, Koçovalılara kafa tutuyor. Farklı sembolleriyle dikkat çeken Karakuzuların liderleri Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun (Berkay Ateş) ortaya çıkarken, “Biz Karakuzularız! Bizim geçmişimiz yok; anamız yok, babamız yok. Sürüde ilk biz belli oluruz. Bizi bir tek birlik olmak kurtarır.” sözleri Çukur’un heyecan dolu yeni sezonundan ipuçları veriyor. Çetenin, Koçovalılara ait ne varsa ortadan kaldırdığı, hafızalara kazınan Çukur sembolünün değiştiği anlar merakı arttırıyor. Bitik halde görülen Yamaç’ın öfke dolu bakışları ise gerilimi yükseltiyor. Çukur, büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni sezonuyla ekrana damga vurmaya hazırlanıyor.

Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak İşte yeni sezon fragmanları

Erkan Avcı ve Berkay Ateş Çukur'da!

Televizyon ve sinema dünyasının başarılı oyuncularından Erkan Avcı ve Berkay Ateş yeni sezonda Çukur ekibine katılan ilk isimlerden oldu.

Haberin Devamı

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un yeni sezonda kadrosuna katılacak oyuncular netleşmeye başladı. Televizyon ve sinema dünyasının başarılı oyuncuları Erkan Avcı ve Berkay Ateş ekibe katılan ilk isimler oldu.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden olan ve birçok unutulmaz “ilk”e imza atan Çukur’un yeni sezonu konuşulmaya devam ediyor. Final bölümü ile hayranlarını şaşkınlığa uğratan dizide en çok Çukur’u yerle bir eden, farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken karakterler merak ediliyordu. Koçovalılara kafa tutan bu adamlar yeni sezonda Karakuzular ismiyle karşımıza çıkacaklar. Erkan Avcı’nın Çeto, Berkay Ateş’in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Karakuzular çetesi ile Koçovalılar arasındaki mücadele yeni sezonda Çukur’da tansiyonu yükseltecek.

Haberin Devamı

Çukur’un büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni sezonu Eylül’de Show TV’de!

 

BAKMADAN GEÇME!