Çukur gala gecesi Ebru Akel'in sunuculuğunda gerçekleşecek! Ebru Akel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Çukur gala gecesi Ebru Akelin sunuculuğunda gerçekleşecek Ebru Akel kimdir, kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2021 17:35

4 sezondur Show Tv ekranlarında yer alan Çukur dizisi, bu akşam gerçekleşecek final bölümüyle izleyicisine veda edecek. Çukur final bölümü öncesi yayınlanacak olan gala gecesi ise dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Sunuculuğunu Ebru Akel’in üstlendiği Çukur gala gecesi, birçok sürprizlerle izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanırken, sunucu Ebru Akel de takipçilerin sorguladığı isimler arasında yer aldı. Peki ünlü sunucu Ebru Akel kimdir, kaç yaşında ve evli mi?

Haberin Devamı

Çukur muhteşem bir gala ile bu akşam ekranlara veda edecek. Ebru Akel ve Uğur Yıldıran, Çukur Gala'nın sunumunu yapacağı gala gecesinde merak edilen isimlerden biri de Ebru Akel oldu. İzleyenler şimdiden, Ebru Akel kimdir, kaç yaşında? Ebru Akel aslen nereli, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları araştırmaya başladı. İşte, Show Tv ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan Kadın İsterse programının sunucusu olan Ebru Akel ile ilgili merak edilenler…

Çukur gala gecesi Ebru Akelin sunuculuğunda gerçekleşecek Ebru Akel kimdir, kaç yaşında ve nereli

EBRU AKEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ PROJELERDE YER ALDI?

Ebru Akel, 1 Mart 1976 İzmir doğumlu Türk televizyon sunucusu ve dizi oyuncusu. Akel, İzmir'de doğdu. Ablaları Deniz ve Şeniz'den sonra ailenin üçüncü kız çocuğudur. Yedi yaşında bale eğitimi almaya başladı. İzmir Gazi İlkokulu'ndan mezun oldu.

Haberin Devamı

9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde ortaokul, lise ve üniversite eğitimi aldı.

1996'da ilk oyunculuğunu Hiç Bana Sordun mu adlı televizyon dizisinde gerçekleştirdi. Ardından 1997'de Motor Life adlı televizyon programını sundu. 1998'de Eltiler dizisinde yer aldı.

1998'de Sihirli Ayna isimli moda programını sunmaya başladı ve 2000'e kadar devam etti.

2000'de Benim İçin Ağlama, 2001'de ise Kumsaldaki İzler isimli iki dizide rol aldı.

2001'de tekrar sunuculuğa dönen Akel, Best Model of The World gibi birçok güzellik yarışmalarını sundu.

2003'te ise Türk televizyonculuğunda yeni bir dönem olan evlilik programlarında sunuculuk yaptı. Show TV'de yayınlanan Ben Evleniyorum, Biz Evleniyoruz, Sevda Masalı, İkinci Bahar ve Gelinim Olur musun? adlı televizyon programlarını sundu.

2005'te Size Anne Diyebilir miyim? adlı programla 8,5 saat boyunca canlı yayında sunuculuk yapması kariyerinde bir rekor kırmıştır.

2005'te Loreal ile anlaşma yapan Akel, 2 yıl boyunca saç modelliği yaparak uluslararası anlaşma imzalayan ilk Türk model oldu.

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Tolga Çevik ve Özgü Namal'ın paylaştığı Organize İşler isimli sinema filminde 'Nilüfer' karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

2005 yılında Cem Davran ile başrolünü paylaştığı İlk Göz Ağrısı dizisinde rol aldı. 2006'da ise başrollerini Kadir İnanır, Melisa Sözen ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı, Atv'de yayınlanan Azap Yolu isimli dizide önemli bir rol oynadı.

Oyunculuğun yanında sunuculuğyla da bilinen Akel, 2006 ve 2007'de iki sezon boyunca Atv'de yayınlanan Oryantal Star adlı yarışmayı sundu.

2008'de Abdullah Oğuz'un yapımcısı ve yönetmeni olduğu Sıcak isimli sinema filminin başrollerini Cem Özer, Gürgen Öz ve Hazım Körmükçü'yle paylaştı.

2010,2011 yılında Star Tv de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde 'Biricik' rolünü canlandırdı.

Atv ekranlarında yayınlanan, başrollerini Duygu Yetiş, Kenan Ece ve Larissa Gacamer'in paylaştığı Krem isimli dizide önemli bir rol oynadı.

Haberin Devamı

2015'te ise Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim adlı yarışmanın 2. sezon sunuculuğunu yaptı.

Ebru Akel 2012'de Özer Sancak ile evlendi ve 2020 yılında ise boşandı. Çiftin evliliğinden olan Eren Sancak adında çocukları var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!