Çukur dizisinin son bölümünde aksiyon dolu anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çukur dizisinin son bölümünde aksiyon dolu anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 23:12

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon ve gerilimi yüksek anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Çukur, uçurumun eşiğine doğru sürükleniyordu. Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktaydı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Vartolu, Çukur’u ele geçirmek için hamleler yaparken asıl büyük darbeyi İdris Koçovalı’dan aldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çukur, uçurumun eşiğine doğru sürükleniyordur. Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktadır. Vartolu, Çukur’u ele geçirmek için hamleler yaparken asıl büyük darbeyi İdris Koçovalı’dan alır. İdris, Saadet’i evlendirmeye kararlıdır ve mahallenin kalbinde herkesi düğüne davet eder. Bu sırada Yamaç, bir yanda Vartolu ile babası arasındaki mücadelede dengeyi sağlamaya çalışırken, öteki yanda Sena ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışır. Ancak sırlar, aşıklar arasındaki mesafeyi daha da açacaktır. Emrah, Nazım ve Vartolu ile iş birliği yapmaya yeşil ışık yakan Selim’in ise Çukur’u nasıl bir fırtınaya sürükleyeceği soluksuz beklenecek.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!