Çukur 20. bölüm fragmanında İdris ve Vartolu arasında duygusal konuşma

Güncelleme Tarihi:

Çukur 20. bölüm fragmanında İdris ve Vartolu arasında duygusal konuşma
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 22:37

Çukur dizisi yayınlanan 20. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça şoke eden ve duygu dolu anlar yaşatacak. Her hafta pazartesi akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam eden Çukur'un yeni bölümünde İdris ve Vartolu arasında yaşanan duygusal konuşma izleyicilerin gözlerini dolduracak. İşte, Çukur 20. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Çukur dizisinin 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde İdris'in “Kral olmak istersen sana oğlum demem!” lafı oldukça dikkat çekti. İşte, Çukur 20. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çukur’un 19. Bölümünde; Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır. 

BAKMADAN GEÇME!