Çukur 16. bölüm yeni fragmanı soru işareti bıraktı: Vartolu ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Çukur 16. bölüm yeni fragmanı soru işareti bıraktı: Vartolu ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 22:11

Çukur dizisinin yeni bölümü için geri sayım sürerken 2. fragman geldi. 12 Şubat Pazartesi tarihli bölüme dair önemli ipuçları veren Çukur 16. bölüm fragmanında ağırlıklı olarak Vartolu'nun sahneleri yer alıyor. Yamaç ile Vartolu’nun arasındaki büyük düello ise herkesin hayatını etkileyecek gibi görülüyor. İşte Çukur 16. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümün kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Çukur dizisi yayınlanan 16. bölüm fragmanıyla izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. Her hafta pazartesi akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam eden dizi Çukur'un yeni bölümünde Vartolu ve Çukur arasında savaş çıkıyor. Vartolu'nun 'Ben Çukur'da öleceğim' sözü heyecanı arttırıyor. İşte, Çukur 16. bölüm fragmanı.

Dizinin yayınlanan fragmanında Vartolu’nun herkese meydan okuduğu tanıtımda Yamaç, “Git buradan öleceksin, git buradan!” sözleriyle Vartolu’yu uyarıyor. Koçovalılar ve Vartolu arasında çekilen silahlar tansiyonu yükseltirken, gözünü karartan Vartolu’nun “Ben Çukur’da öleceğim, son sözüm bu!” demesi dikkat çekiyor. Medet’in korkuyla yere çöktüğü anlar ise merak uyandırıyor. 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Geçmişin perdesi aralandı; Çukur’da fırtına yaklaşıyor. Herkesin kendiyle ve birbiriyle yüzleşeceği büyük yüzleşme serisi son sürat devam ediyor. Bildiği gerçek ile babasının “Vartolu, Çukur’dan gidecek” emri arasında sıkışıp kalan Yamaç, hayatının en zorlu dönemini yaşayacak. Vartolu ise yıllar sonra yeniden bulduğu aşkı Saadet’le sonsuza dek gitmek ile Çukur’da kalıp geçmişin intikamını alma arasında seçimini yapacak. Yamaç ile Vartolu’nun arasındaki büyük düello ise herkesin hayatını etkileyecek.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çukur’un 15. bölümünde; artık hesaplaşma zamanı! Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, yaşadığı hayal kırıklığı ve şokla darmaduman olur. Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında büyük fırtına kopmak üzeredir. En yakınları tarafından sırtından bıçaklandığını anlayan İdris ise yapacağı hamleyi düşünmektedir. Merhametli davranıp anlayışla mı karşılayacak, yoksa taş taş üstünde bırakmayacak mı? Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin aynı zamanda Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır.

BAKMADAN GEÇME!