Çorum mu Bodrum mu?

Güncelleme Tarihi:

Çorum mu Bodrum mu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2023 09:06

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir yeni filmleri “Efsane”yi çektikleri Çorum’da halkla röportaj yaptı. İkilinin sokaktaki Çorumlulara “Çorum mu Bodrum mu?” sorusunu yöneltmesi eğlenceli görüntüler ortaya çıkarttı.

Haberin Devamı

Aytaç Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, senaryo ve yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in oturduğu “Efsane” filminin çekimleri Çorum’da devam ediyor.

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Serdar Gökhan, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Cemile Canyurt, Rojhat Özsoy, Tuana Tezsay ve Devrim Saltoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı “Efsane” film ekibi Çorum’da sokağa çıktı.

Çorum mu Bodrum mu

Çekimler süresince sık sık Çorumlularla bir araya gelerek vakit geçiren Ahmet Kural ve Selçuk Aydemir, vatandaşa “Çorum mu Bodrum mu?” sorusunu yöneltmesi eğlenceli görüntüleri ortaya çıkarttı. İkilinin ezici şekilde aldıkları yanıt ise “Çorum” oldu.

Haberin Devamı

Yılın en iddialı komedi filmi olarak sinemaseverleri güldürmeye hazırlanan “Efsane” filmi, 7 bin yıllık yoğurdun sırrını eğlenceli bir dille anlatacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!