Çocuklar Duymasın'ın son bölümü ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasının son bölümü ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 11:13

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın Pazar akşamı 32. bölümüyle ekranlara geldi. Çocuklar Duymasın'ın bu akşamki bölümünde, Havuç'un kız arkadaşı ile tanışan Meltem, Alev'in Tutku'ya çok benzediğini düşünüyor ve gerçekleri öğrenmeye çalışıyor. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladılar. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının efsanevi aile dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlardaydı. Severek takip edilen fenomen dizi Çocuklar Duymasın'ın bu haftaki bölümünde Havuç'ın gizemli kız arkadaşı Alev, Meltem ve Haluk'la tanışır. Ancak bu durum Meltem'in kafasını karıştırır. Alev'in aslında Tutku olduğunu düşünmeye başlayan Meltem, dedektif tutmaya karar verir. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak...

Çocuklar Duymasın'ın 33. yeni bölümü 25 Mart Pazar saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN 32. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Havuç'un kız arkadaşı ile tanışan Meltem, Alev'in, Tutku'ya çok benzediğini düşünür ve gerçeklerin peşine düşer. Sonunda beklenen gün gelmiştir. Havuç, Meltem ile Alev'i (Tutku) tanıştırır. Karşısında Alev'i gören Meltem, şaşkına döner. Meltem, Alev'in Tutku olduğundan hem emindir hem de değil. Psikoloğu ile konuşan Meltem yaşadığı durumu ona da anlatır. Alev'in, Tutku'ya çok benzediğini düşünen Meltem gerçeklerin peşine düşer ve dedektif tutmaya karar verir. Peki Meltem, Alev'in Tutku olduğunu öğrenebilecek mi?

Haluk beyazlayan saçları konusunda Dar Gömlek'ten yardım isteyince olanlar oluyor. Çocuklar Duymasın'da Haluk'un başı saçlarıyla derde giriyor. Son zamanlarda beyazlarının arttığını düşünen Haluk, Dar Gömlek Tolga'dan bu konuda yardım istiyor. Onun aklına uyan Haluk'un başına gelmeyen kalmıyor. Yaşadığı durumdan sonra bere takmaya başlayan Haluk bu durumu kimseye anlatamıyor. Üşüdüğü için bere taktığını söyleyen Haluk, ne zamana kadar bu durumu saklayacak?

BAKMADAN GEÇME!