Çocuklar Duymasın son bölümüyle ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın son bölümüyle ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 18:27

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın bu akşam 42. bölümüyle ekranlara geldi. Çocuklar Duymasın'ın bu akşamki bölümünde Meltem ve Gönül’ün yakın gözlüğü kullanması Haluk’a eğlence çıkardı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladılar. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının efsanevi aile dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlardaydı. Severek takip edilen fenomen dizi Çocuklar Duymasın'ın bu haftaki bölümünde yine birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çocuklar Duymasın'ın bu akşam ekranlara gelen 42. bölümünde, Meltem hayatında ilk kez Haluk’tan, kendisiyle ilgili önemli bir şeyi saklamaktadır. Meltem bu sırrını sadece Gönül ile paylaşır, zaten Gönül de aynı dertten muzdariptir. Meltem ve Gönül birbirlerine destek olurlar, ancak başlarına geleni Haluk’tan ve Tuna’dan saklarlar. Meltem ve Gönül’ün büyük sırrı merak konusudur.

Haberin Devamı

Öte yandan Gönül ve Tuna’nın evi ilaçlanınca, Gönül ve Tuna Meltem ve Haluk’un evinde kalır. Hep birlikte korku filmi izlerler. Ancak sonrasında herkes filmin etkisinde kalınca bir birinden komik anlar yaşanır. Sertaç, Halukların şirketini kurumsallaştırmaya gelince, ortalık karışır.

BAKMADAN GEÇME!