Çocuklar Duymasın'ın son bölümü ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasının son bölümü ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 18:26

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın bu akşam 41. bölümüyle ekranlara geldi. Çocuklar Duymasın'ın bu akşamki bölümünde, Haluk ve Meltem’in evlat edinecekleri çocukları Zeynep kaybolunca, herkes çok telaşlanır. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladılar. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının efsanevi aile dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlardaydı. Severek takip edilen fenomen dizi Çocuklar Duymasın'ın bu haftaki bölümünde Zeynep ortadan kaybolur. Haluk ve Meltem ise yaşanan olaylar karşısında şoke olur. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çocuklar Duymasın'ın bu hafta ekranlara gelen 41. son bölümünde, Haluk ve Meltem, büyük bir iftar yemeği verir. İftara Haluk ve Meltem’in yakın çevresi, sevdiği herkes davetlidir. Taş Fırın Haluk’un en büyük hayali iftarda güllaç yemekken, hiç kimse güllaç getirmeyince bir birinden komik anlar yaşanır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi İrem ve Tolga’nın iftar yemeğine kavgalı bir şekilde gelmesi de ortalığı karıştırır.

Haberin Devamı

Tuna yeni bir reklam kampanyası için sunum yapacaktır. Günlerdir bu sunuma hazırlanan Tuna, Haluk yüzünden bir kaza geçirir! Öte yandan Hüseyin ve Şükrü ramazan davulculuğu yapmaya başlar. Haluk ve Meltem’in evlat edinecekleri çocukları Zeynep kaybolunca, herkes çok telaşlanır! Zeynep’in nerede olduğu büyük bir merak konusudur.

BAKMADAN GEÇME!