Çoban Yıldızı 8. bölüm fragmanında rüzgar tersine mi dönüyor?

Güncelleme Tarihi:

Çoban Yıldızı 8. bölüm fragmanında rüzgar tersine mi dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 10:02

Çoban Yıldızı son bölümün ardından 8. bölüm fragmanı ekrana geldi. Son bölümde yaşanan olayların ardından Rüveyda'nın ortadan kaybolup gitmesi, karışıklığa neden olmuştur. Çoban Yıldızı 8. bölüm fragmanında ortaya çıkan hamilelik tartışması ise tehdit boyutlarına ulaşıyor. İşte, son bölümün ardından heyecanın kaldığı yerden devam ettiği Çoban Yıldızı 8. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Çoban Yıldızı dizisinin dün akşam ekranlara gelen son bölümün izleyiciler adeta nefeslerini tuttu. Hemen hemen herkes tarafından yayınlanmaya başladığı günden itibaren tam not alan Çoban Yıldızı dizisinde heyecan doruktaydı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde heyecan seviyesi oldukça yükseldi. Son bölümde sonuçlarını düşünmeden hareket eden Rüveyda ise sanki yer yarılıp içine girdi. Ailesinden saklanan genç kız onların başının çok daha büyük belalara girmesine neden oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çoban Yıldızı son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

  

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Seyit ve Zühre herkesten kaçarlar. Zühre, Seyit için her zamankinden daha fazla korkmaktadır. Fikret ile Zühre’nin buluşmasının davetsiz misafirleri vardır. Zühre için kendini ateşe atan Seyit, Fikret’in daha da öfkelenmesine neden olur. Sonuçlarını düşünmeden hareket eden Rüveyda ise sanki yer yarılıp içine girmiştir. Ailesinden saklanan genç kız onların başının çok daha büyük belalara girmesine neden olur. Zekkar ve Fikret birbirlerinden habersiz intikam planlarını devreye sokar. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Seyit, Zekkar’ın kurduğu tuzağa doğru sürüklenmektedir. Babasından gizli iş yapan Zekkar, Fikret’e yakalanır. Sırma ve Zekkar arasındaki savaş her geçen gün kötüye gitmektedir. Zekkar, bu savaşın içine Ali’yi de sokacaktır. Seyit ve Zühre başlarındaki tehlikelere inat, birbirlerine destek olmaya devam ederler.
Zühre, Seyit ve ailesini korumak için yeni planlar peşindedir.

BAKMADAN GEÇME!