Çoban Yıldızı bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çoban Yıldızı bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 22:34

Çoban Yıldızı dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren diziseverler tarafından büyük beğeni kazanan Çoban Yıldızı dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Zühre olanlardan kendini sorumlu tuttu. Seyit’e ve ailesine daha fazla zarar gelmesin diye onlardan kaçtı. Ancak Seyit, Zühre’yi de alıp uzaklara gitmek niyetindeydi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çoban Yıldızı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çoban Yıldızı bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen yeni dizisi Çoban Yıldızı yeni bölümleriyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Zühre alevlerin arasından Seyit’in sayesinde kurtuldu. Kaçıp saklanmaktan başka çareleri yoktu. Zühre olanlardan kendini sorumlu tuttu. Nefes kesen son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Çoban Yıldızı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çoban Yıldızı 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Zühre alevlerin arasından Seyit’in sayesinde kurtulur. Seyit ve ailesi ellerindeki her şeyi kaybetmiş, üstelik Karakaya’ları da düşman edinmişlerdir. Kaçıp saklanmaktan başka çareleri yoktur. Zühre olanlardan kendini sorumlu tutar. Seyit’e ve ailesine daha fazla zarar gelmesin diye onlardan kaçar. Ancak Seyit, Zühre’yi de alıp uzaklara gitmek niyetindedir. Karakaya’lardan kaçmak kolay olmayacaktır. Önüne gelen her şeyi yok eden Zekkar’ın öfkesi yine çıkar yollarına ve bu sefer daha büyük bir yıkım getirir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Fikret Karakaya’yı bıçaklayarak konaktan kaçmayı başaran fakat gidecek yeri olmayan Zühre, Seyit’in taş atölyesine sığınır. Seyit’in yanında kendini güvende hissetse de orada kalmasının Seyit’e yıkım getireceğini bildiğinden gitmek ister. Ama Zekkar ve adamlarının her yerde Zühre’yi aradığını duyan Seyit, onu bırakmaz. Zekkar’ın durumu öğrenmesiyle iyice köşeye sıkışan Seyit ve Zühre için kaçmak tek yoldur. Bu kaçışta önlerine asla vazgeçemeyecekleri ve geride bırakamayacakları bir engel çıkar.

BAKMADAN GEÇME!