Çoban Yıldızı 1. bölümüyle bu akşam başlıyor – İşte Çoban Yıldızı oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Çoban Yıldızı 1. bölümüyle bu akşam başlıyor – İşte Çoban Yıldızı oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 16:10

Çoban Yıldızı dizisi için geri sayım başladı. Niğde’de büyümüş Zühre ve yakışıklı taş ustası Seyit’in zorluklarla sınanan aşkını anlatacak olan Çoban Yıldızı bu akşam 1. bölümüyle ekranlara ‘merhaba’ diyecek. Yeni dizinin kadrosunda son dönemlerin popüler isimleri bulunuyor. İşte, Çoban Yıldızı oyuncuları ve konusu!

Haberin Devamı

Çoban Yıldızı dizisi ilk bölümüyle görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam itibariyle yayın akışındaki yerini alacak olan Çoban Yıldızı, Kapadokya'nın ileri yaştaki zengin adamlarından Fikret Karakaya'nın genç ve güzel Zühre ile evlenmek istemesi ve Zühre'nin düğün için Niğde'den konağa getirilmesi ile başlayan heyecan dolu serüveni anlatıyor. Seyit ile Zühre’nin Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan hikayesinde başrolleri son dönemlerin popüler oyuncuları üstleniyor. İşte, Çoban Yıldızı oyuncuları ve dizinin konusuna dair detaylar!

ÇOBAN YILDIZI KONUSU

Çoban Yıldızı, Niğde’de doğmuş büyümüş, güzeller güzeli Zühre’nin istemediği halde Kapadokya’da yaşayan, bölgenin zengin ve güçlü adamlarından Fikret Karakaya ile evlendirilmek istemesi ile başlar. Zühre, gücü kudreti elinde tutan Fikret Karakaya’nın karısı olmaya mahkum edilir.

Haberin Devamı

Dürüstlüğü, mertliği, değerlerine bağlılığıyla tanınan, yakışıklı taş ustası Seyit, Kapadokya’ya getirilen Zühre’yle bu süreçte karşılaşırlar. Ve bu karşılaşma, dermanı olmayan, tutkulu, büyüleyici bir aşka dönüşür. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak olsalar da, bu aşk onları o kadar yakınlaştırır. Özgürlükleri sevdalarıdır artık.

Seyit ile Zühre, aşkları önündeki engelleri kaldırma mücadelesine girerler. Ancak aşkları, değdikleri her yeri, her şeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir engel daha vardır.
Çoban Yıldızı, Zühre ve Seyit’in Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan, soluk soluğa izlenecek, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesi.

ÇOBAN YILDIZI OYUNCULARI

Şükrü Özyıldız – Seyit Sahir

Seyit, İbrahim ile Cevahir’in ilk çocuğu olarak Kapadokya’da dünyaya gözlerini açar. Dedesi Mustafa’dan taş ustalığını öğrenerek büyüyecektir. Seyit dürüst, mert, değerlerine bağlı biridir. Seyit, Zühre’ye aşık olmakla nasıl bir cehenneme düşeceğini bilse de, kendini Zühre’den uzak tutamaz. Yerlerinden yurtlarından olurlar. Ama Seyit yılmaz.

Selin Şekerci – Zühre Fİliz

Haberin Devamı

Zühre tuttuğunu koparan, isyankar, güzel ve masum bir kızdır. Ama güzelliği mutluluk vermez ona. Zühre on yaşından itibaren annesiyle Niğde’de tarlalarda çalışıp, evde halı dokumuştur. Babasının onu istemediği biriyle evlendirmesine karşı çıkar ve kendisi için çizilen hayatı kabullenmez. Tüm bu karmaşada, Fikret’in intikam hırsının, Zekkar’ın çılgınca aşkının, ailenin baskılarının karşısında dimdik dururken kalbini ısıtan hep Seyit olacaktır.

Selim Bayraktar – Zekkar Karaya

Zekkar, Kapadokya’nın zengin ve güçlü ailelerinden Fikret Karakaya’nın oğludur. Kapadokya’da doğar, büyür. Oğlu Ali ile birlikte İstanbul’da bir gece kulubü işletir. Bu mekanı mesken tutarak işlerini yürütürler. Bu yolla çok zengin olmuşlardır. Zekkar, kimi, neyi istiyorsa sahip olur. Hikayenin en güçlü karakterlerinden biridir.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!