Çifte kutlama

Güncelleme Tarihi:

Çifte kutlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2023 08:11

Tekin Aral ve Latif Demirci’nin unutulmaz “Arap Kadri ve Tarzan” karikatürlerinden aynı adla uyarlanan sinema filminin galası önceki akşam Paribu Cineverse Kanyon’da yapıldı. Ekip gecede yeni yıl kutlaması da yaptı.

Haberin Devamı

Yeni yılda seyirciyle buluşacak “Arap Kadri ve Tarzan” filminin galası önceki akşam yapıldı. Senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Emre Kavuk’un oturduğu filmin ekibi gecede yeni yıl kutlaması da yaptı.

Çifte kutlama


GENÇ KUŞAK GEÇMİŞİN MİZAHIYLA BULUŞACAK

Arap Kadri’yi canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan, “1976 yılında yayın hayatına giren Fırt’ın en güzel çizgi karakterleriyle seyirciyi tanıştıracağız. ‘Arap Kadri ve TarzanTekin Aral’ın hikâyesi.Değerli Latif Demirci’nin çizgileriyle hayata geçti. İkisini de rahmetle anıyoruz. Genç kuşağı geçmişin mizahıyla buluşturuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Çifte kutlama


Necip Memili, “Filmde Tarzan’ım. Ağaçtan ağaca atlıyorum” diye konuştu.

Zeynep Çamcı “Arap Kadri’nin kızı olmak bana nasipmiş. Çok güzel bir film oldu” ifadelerini kullanırken, Melis İşiten de “Ben Tarzan’ın Ceyn’ini oynuyorum. Deneyimli isimlerle çok tatlı bir işte çalıştım. Heyecanla tadını çıkarmak istiyorum” dedi.

Çifte kutlama


 

BAKMADAN GEÇME!