Ceylan Ede kimdir, kaç yaşındaydı? Ünlü yönetmen boğularak hayatını kaybetti! İşte Ceylan Ede'nin hayatı

Güncelleme Tarihi:

Ceylan Ede kimdir, kaç yaşındaydı Ünlü yönetmen boğularak hayatını kaybetti İşte Ceylan Edenin hayatı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2023 01:27

Ünlü yönetmen Ceylan Ede'nin hayatı ölüm haberinin ardından gündeme geldi. Son dakika haberine göre Sakarya'nın Sapanca göle atlayıp, boğulma tehlikesi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan ünlü yönetmen Abdulkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti. Acı Hayat, Aynalı Tahir, Pusat gibi dizileri yöneten Ceylan Ede, Afyon doğumludur. Peki, Ceylan Ede kimdir, kaç yaşında, neden öldü? İşte, Ceylan Ede'nin hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Ceylan Ede kimdir, sorusu ölüm haberiyle öne çıkan konulardan oldu. Sapanca ilçesine bağlı Kırkpınar Mahallesi yakınlarında, Sapanca Gölü'nde dün akşam saatlerinde kayıkla göle açılan 3 arkadaştan Albulkadir Ceylan Ede, yüzmek için suya atladı. Ünlü yönetmen girdiği gölde boğularak öldü. Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Sinema Tv bölümü mezunu olan Ceylan Ede, birçok dizinin yönetmenliğini yapmıştı. İşte, Ceylan Ede'nin hayatı

CEYLAN EDE KİMDİR?

Abdulkadir Ceylan Ede 1965 yılında Afyonkarahisar'da doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Sinema Tv bölümü mezunu olan Ede, Aynalı Tahir, Acı Hayat, Pusat, gibi bir çok televizyon dizisinin yönetmenliğini yaptı.

Ede'nin 14 film ve dizinin yönetmenliğini yaptığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!