Cesur Yürek yeni bölüm fragmanında İskender Ömer'e blöf yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

Cesur Yürek yeni bölüm fragmanında İskender Ömere blöf yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 09:54

Cesur Yürek yeni bölüm öncesi yayınladığı 5. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Show TV ekranlarının aksiyon dolu dizisi Cesur Yürek yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Heyecan verici dizinin yeni bölümüne damga vuran dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde İskender'in bir şekilde yaptığı blöfe kanan Ömer, artık hiç düşünmeden karar vermeye başlamıştır ya da öyle görünmektedir. İşte, Cesur Yürek 5. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Cesur Yürek 5. bölüm fragmanı İskender'e güç, Ömer'e endişe katıyor. İskender'e olan kini nedeniyle uzun bir savaş veren Ömer, sonunda köşeye sıkışacağını tahmin etmemiştir. Cesur Yürek 5. bölüm fragmanında İskender'in bir şekilde yaptığı blöfe kanan Ömer, artık hiç düşünmeden karar vermeye başlamıştır ya da öyle görünmektedir. İskender Tatar'ın emri altında savaşmaya hazır olduğunu dile getiren Ömer, babası ve yakınlarının tepkisini görür. Yaptığı şeyin doğru olduğunu ifade eden genç delikanlı, içine düştüğü tuzağın farkında mıdır? İşte Cesur Yürek 5. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi detayları

Temponun ve heyecan dozunun hiç düşmediği “Cesur Yürek”te Tatar Ahmet, oğlunun itibarını kurtarmak için Ömer'e oyun kuracak. Ömer, oyundan kurtulmak isterken hain bir tuzağın içine düşecek.

Haberin Devamı

Onur Tuna’nın Ömer, Hüseyin Avni Danyal’ın Tatar Ahmet, Ruveyda Öksüz’ün Berrin, Hakan Yufkacıgil’in İskender rolünde oynadığı“Cesur Yürek”, takipçileriyle bu akşam beşinci randevusuna çıkacak.

CESUR VE YÜREK 5. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YAŞANDI?

Ömer, İskender'in şantajı karşısında konseyin kendisine verdiği işi yapmak zorunda kalır. Ömer'in İskender'le çalışacak olması babası ve arkadaşlarıyla arasının açılmasına neden olur. Köşeye sıkışan Ömer bir darbe de Berrin'den yer. Ömer'in kaçakçılık yapmasına engel olmaya çalışan Berrin onu ihbar eder. Tatar Ahmet oğlunun itibarını kurtarmak için Ömer'e oyun kurar. Ömer kendisine kurulan oyundan kurtulmak isterken, daha tehlikeli bir tuzağın içine düşer.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Show TV ekranlarında yayınlandığı ilk andan itibaren kitleleri etkisi altına alan Cesur Yürek'te kabadayı Ömer ile mafya babası Tatar Ahmet arasında geçen diyaloglar geçtiğimiz bölüde de sürdürüldü. İskender'in peşine düşen Ömer, intikamını alır ve bunu Tatar Ahmet'e bilgisini verir. Tatar Ahmet ise çevresindekilere Ömer'in yapabileceklerini anlatmaya başlamıştır.

CESUR YÜREK DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!