Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı: İhanet ve intihar sahnesi şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı: İhanet ve intihar sahnesi şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 09:42

Cesur ve Güzel yeni bölümünden görüntüler gelmeye devam ediyor… Ekran macerasına bir haftalık bir ara veren Cesur ve Güzel 9. bölüm fragmanlarıyla çok konuşulacak gelişmelerin sinyalini verdi. Cesur’dan aşk itirafı geliyor, Tahsin Korludağ malikanesi intihar girişimiyle sarsılıyor. Peki, yeni bölümde başka neler olacak? İşte, Cesur ve Güzel 9. Bölüm fragmanları ve yeni bölümden kısa ipuçları!

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi ekran macerasını iddialı bir şekilde sürdürürken her yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanıyla da dikkat çekiyor. Buram buram aşk ve intikam kokan sahneleriyle adından söz ettiren Cesur ve Güzel’in ekrana gelen son bölümünde Cesur’un itirafı, Sühan üzerinde büyük bir şok yaşatmış. Kalbi ve babası arasında kalan Sühan, büyük bir ikileme düşmüştü. Cesur ve Sühan aşkının nasıl şekilleneceğini sorgulayan izleyiciler, Cesur ve Güzel 9. bölümünü merak etmeye başlamıştı. Peki, her geçen gün daha da heyecanlandıran dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Ekran macerasına kısa bir ara veren Cesur ve Güzel 9. bölüm ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde ekrana gelmiş, fragmanda en çok dikkat çeken sahne Korhan Korludağ’ın intihar girişimi olmuş, son saniyelerde silah seslerinin ortasında kalan Cesur ve Sühan’ın yakınlaşma anı heyecanlandırmıştı. İlk fragmandan günlerden sonra gelen Cesur ve Güzel 9. bölüm 2. fragmanında ise Cahide’nin şahit olduğu manzara şaşırtırken; Cesur’dan gelen aşk itirafı yüzleri güldürdü. Cahide’nin şahit olduğu manzara ne? Cesur’un aşk itirafı Sühan ile ilişkisindeki buzları eritmeye yetecek mi? Babasının katil olduğu düşüncesini bir türlü kabullenemeyen Sühan ne karar verecek? Tüm bu soru işaretlerine yanıt vermesi beklenen Cesur ve Güzel 9. bölümü 12 Ocak Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!