Cesur ve Güzel final mi yapıyor? İddialara yanıt geldi

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel final mi yapıyor İddialara yanıt geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 11:49

Cesur ve Güzel dizisi final yapacağı haberleriyle gündeme gelmiş, dizinin takipçileri çıkan haberlerin doğru olup olmadığını araştırmaya başlamıştı. Peki, Cesur ve Güzel final mi yapacak?

Haberin Devamı

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Cesur ve Güzel’in final yapacağı iddialarına yanıt geldi. Dizi ekibinden gelen açıklamaya göre, Kıvanç Tatlıtuğ’un geçmişinin izini süren Cesur, Tuba Büyüküstün’ün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterini canlandırdığı Cesur ve Güzel ekran macerasını sürdürecek.

KONUSU

Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Cesur, yakışıklı ve gizemli bir adamdır. Bu adamın sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen Korludağ’a gelişiyle dengeler değişir. Kasabaya gelir gelmez güzeller güzeli Sühan ile yolları kesişir. Bu sıra dışı karşılaşmanın ardından ikili arasında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ancak bir kaza sonrasında birbirlerine adeta vurulan ikilinin bilmediği ancak aşklarını imkansız kılan bir şey vardır. Bu iki gencin aileleri uzun yıllardır birbirine düşmandır ve düşmanlık her ikisini de derinden etkileyecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!