Cesur ve Güzel son bölümüyle final yaptı! Finalde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel son bölümüyle final yaptı Finalde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 09:13

Cesur ve Güzel macerası dün akşam tamamlandı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı Cesur ve Güzel son bölümünde Korhan'ın ölümünün etkisi sürerken Rıza tarafından kaçırılan Sühan ve bebeğinin hayatı tehlike altına girdi. Bir seçim yapması gereken Cesur, finalde büyük bir mucizeyle karşılaştı. Cesur ve Güzel final özeti detayda!

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi dün akşam final yaptı. Cesur ve Sühan’ın intikam ve entrikayla örülü aşkını anlatan Cesur ve Güzel 33. bölümüyle son kez izleyici karşısına çıktı. Final bölümünde Sühan’ın hayatının tehlike altında olduğu anlar nefeslerin tutulmasına sebep oldu.  Peki, finalde neler yaşandı? Cesur ve Sühan’ın öyküsü nasıl bitti? Bebek ve Sühan'ın hayatı kurtuldu mu? İşte Cesur ve Güzel'in heyecan yüklü final bölümünde yaşananlar...



FİNAL BÖLÜMÜ  ÖZETİ

Rıza’nın son oyunu herkese büyük bir sürpriz olur. Rıza tarafından kaçırılan Sühan, tüm gücüyle kaçmaya çalışırken, Cesur onu kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Korhan’ın hayatını kaybetmesi tüm Korludağ’ı yasa boğar. Sonunda mutluluğu bulmuşken, hayatının aşkından ayrılmak zorunda kalan Cahide, bu acıyla baş etmenin yolunu ararken hiç beklemediği bir teklif onu tekrar hayata döndürür.

Haberin Devamı

En büyük düşmanının elinde oğlunu kaybeden Tahsin Korludağ’ın, kızını da kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Sühan’ı esaretten kurtarmaya giden yolda, eski düşmanlar Cesur ve Tahsin iş birliği yaparlar. Fakat bu serüvenin sonu ikisini de dehşete düşürecektir. Korludağ’da tüm taşlar yerinden oynamış, sonunda dostla düşman yer değiştirmiştir. Sühan hayatı için mücadele ederken kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Cesur, Rıza’yı cezalandırmak için onun planına ortak olmayı seçer. Fakat bu zor savaşı kazanması için büyük bir mucizeye ihtiyacı vardır.

 

BAKMADAN GEÇME!