Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanında Tahsin Korludağ hapishaneye mi girecek?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanında Tahsin Korludağ hapishaneye mi girecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 09:47

Cesur ve Güzel yepyeni bölümleriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bu hafta yine çok konuşulacak sahneleriyle adından söz ettirecek olan Cesur ve Güzel'in 12. bölüm fragmanı ekranlarındaki yerini aldı. Cesur ve Sühan'ın yatak sahnesi ikili arasında her şeyin yolunda olduğunu gösterirken; Tahsin Korludağ ve Sühan'ın karşılıklı diyalogları şaşırttı. İşte, Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel yayınlanan 12. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça hareketli dakikalar yaşatacak. Ekranların ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek dizisi Cesur ve Güzel yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümde Cesur ve Sühan, Tahsin Korludağ'ın tehditlerine karşı aldırış etmezken; Tahsin Korludağ, kızının kendisine sırtını dönmesini kabullenemeyecek. Babasına karşı dik duruşunu sürdüren Sühan'ın ağzından çok sert cümleler dökülecek. Peki, Tahsin Korludağ'ın Sühan'a elini kaldırması sonucunda neler yaşanacak? İşte, Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Sühan, yaşadığı olayın da etkisiyle, babasının canını yakmak için Cesur’a “evlenelim” der. Cesur için bu adım çok önemlidir.Tahsin Korludağ’a tam anlamıyla bir savaş ilanıdır. Öte yandan Cesur’un ihbarıyla yapılan baskın, büyük ses getirir, Mithat Topakçı göz altına alınırken, Tahsin Korludağ ile olan ilişkisi sorgulanacaktır. Sühan'ın evlilik kararı ile birlikte Cahide bugüne kadar bilmediği çok önemli bir bilgiye ulaşır. Cahide’nin, Korludağ ailesine ve geleceğine bakışını tamamen değiştirir. Ne olursa olsun bu nikaha engel olmalıdır . Bunun için harekete geçer ve planlarına bu sefer kendisine yakınlaşmaya çabalayan Korhan’ı alet eder. Cesur, tüm engellemelere rağmen bugünü Sühan için unutulmaz kılmaya niyetlidir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!