Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 09:19

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Cesur ve Güzel dün akşam 11. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dünkü bölümde Sühan'ın Cesur'a yaptığı teklif şaşkınlık yaratırken; ikilinin nikah masasına oturduğu anlar nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Final sahnesiyle merakta bırakan Cesur ve Güzel'in 12. bölüm fragmanı da şimdiden gündeme geldi. Peki, Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine çok iddialı sahneleri ekrana taşıdı. Entrika yüklü sahneleriyle ön plana çıkan dizinin son bölümünde Cesur ve Sühan'ın nikah masasına oturduğu anlar nefeslerin tutulmasına neden oldu. Son bölümde Sühan'ın evlilik kararı ile birlikte Cahide bugüne kadar bilmediği çok önemli bir bilgiye ulaştı. Cahide’nin, Korludağ ailesine ve geleceğine bakışını tamamen değiştirdi.  Son bölüm ardından Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Cesur ve Sühan cephesinde yaşanacakları merak eden izleyiciler yeni fragmanı şimdiden sorgulamaya başladı. Peki,  Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Ay Yapım’ın başarılı dizilerinden Cesur ve Güzel 11. bölümünde yaşanacakların adeta özeti olan dizinin her iki fragmanında da dikkat çeken detaylar var. Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent’in başrollerini paylaştığı; Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları’nın oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin yarın yayınlanacak yeni bölümünde Sühan’dan sürpriz bir teklif geliyor. Babasına bir ders vermek isteyen Sühan, Cesur’a evlilik teklifi ediyor. İkilinin nikah masasına oturduğu anlarda Tahsin Korludağ sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Peki, Cesur ve Sühan evliliği dengeleri nasıl değiştirecek? Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanları ve yeni bölümde yaşanacakların kısa bir özeti!

Yeni bölümde Sühan, yaşadığı olayın da etkisiyle, babasının canını yakmak için Cesur’a “evlenelim” der. Cesur için bu adım çok önemlidir. Tahsin Korludağ’a tam anlamıyla bir savaş ilanıdır. Öte yandan Cesur’un ihbarıyla yapılan baskın, büyük ses getirir, Mithat Topakçı göz altına alınırken, Tahsin Korludağ ile olan ilişkisi sorgulanacaktır. Sühan'ın evlilik kararı ile birlikte Cahide bugüne kadar bilmediği çok önemli bir bilgiye ulaşır. Cahide’nin, Korludağ ailesine ve geleceğine bakışını tamamen değiştirir. Ne olursa olsun bu nikaha engel olmalıdır . Bunun için harekete geçer ve planlarına bu sefer kendisine yakınlaşmaya çabalayan Korhan’ı alet eder. Cesur, tüm engellemelere rağmen bugünü Sühan için unutulmaz kılmaya niyetlidir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahsin Korludağ’ın, Cesur’dan sonsuza kadar kurtulmak için yaptığı plan hiç ummadığı bir şekilde ters tepti. Babasının gerçek yüzüyle acı bir şekilde tanışan Sühan ve Tahsin'in oyunlarına maruz kalan Cesur daha da yakınlaştı. Cesur, Sühan’ın yaralarını sarmaya çabalarken ikisi için de çözüm olacak bir plan hazırlığına girdi fakat Tahsin Korludağ yine önüne engeller koymaya devam etti. Tahsin Korludağ yaptıklarının bedelini sağlığıyla öderken, Cahide beklediği etkiyi yaratamadığı için telaş içerisindeydi. Başına gelenlerin sorumlusunu bulmaya kararlı olan Korhan, Hülya’nın peşine düştü ve Cahide’nin hiç beklemediği bir tepki verdi. Sühan’ın kaçırılması ise yapılan tüm planlaro alt üst etti. Cesur’un tüm planlarını tekrar gözden geçirmesine neden olur. Üzerine oynanan oyunu bozmaya çalışırken, sevdiği kadının hayatını kurtarmak için zamana karşı amansız bir yarış içine girdi.

BAKMADAN GEÇME!