Cennetin Gözyaşları dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cennetin Gözyaşları dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 18:01

Cennetin Gözyaşları dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Arzu'nun vurulması ve Cihan'ın tehlikeli biri olduğunu öğrenmesi Arzu için çok ağır bir sınav oldu.Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların dramatik dizisi Cennetin Gözyaşları bu hafta 34. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin yayınlanan yeni bölümüne Arzu'nun vurulması ve Cihan'ın tehlikeli biri olduğunu öğrenmesi damga vurdu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Cennetin Gözyaşları dizisinin 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cennetin Gözyaşları'nın bu akşam ekranlara gelen son bölümünde, Arzu'nun vurulması ve Cihan'ın tehlikeli biri olduğunu öğrenmesi Arzu için çok ağır bir sınav olacaktır. Cennet'i ne pahasına olursa olsun Cihan'dan korumaya kararlıdır. Cihan ise planlarında değişiklik yapar. Hedefindeki Kaya'nın canını yakmanın daha etkili bir yolunu bulmuştur. Arzu üzerinden devam edecektir intikam planına. İyice köşeye sıkışmıştır Arzu. Bu defa sadece Cennet'le değil Melisa ile de sınanıyordur.

Haberin Devamı

Her şeyden habersiz Kaya, Cihan'dan kurtulma yolları ararken daha büyük bir belanın geleceğinden habersizdir! Cennet ise pişmanlığını sonuna kadar yaşıyordur. Artık tek bir şansı vardır. Ya Selim onu affedecektir ya da sonsuza dek onu kaybedecektir!

 

BAKMADAN GEÇME!