CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLE | Camdaki Kız 81. son bölüme Hayri'nin ölümü damga vurdu! İşte Camdaki kız final fragmanı ve son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLE | Camdaki Kız 81. son bölüme Hayrinin ölümü damga vurdu İşte Camdaki kız final fragmanı ve son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2023 02:35

Camdaki Kız 81. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın 8 Haziran tarihli son bölümünde, Hayri tarafından aylardır kandırıldığını öğrenen Laz Kızı'nın Hayri'yi öldürmesi ekranlara damga vurdu. Öte yandan psikiyatriste giden Nalan'ın iyileşme adımları dikkat çekerken, dizinini yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sedat ve Nalan'ın sonu heyecan dolu anlara neden oldu. İşte, Camdaki Kız son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve 82. final bölümü fragmanı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız'ın bu haftaki son bölümünde terk edilmiş olmayı hazmedemeyen Nalan, kendisini dış dünyaya kapatırken, Billur'un bebek haberi Konağı bayram yerine çevirdi. Hayri'nin öldürüldüğü son bölüm sonrası Camdaki Kız'ın yayınlanan 82. bölüm fragmanında Nalan ve Sedat'ın yeniden evlenmesi dikkat çekti.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

8 Haziran Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kızı yeni bölümde Laz Kızı, Hayri’nin Türkan'dan 2 yıl önce boşandığını öğrendikten sonra Hayri’ye çok öfkelenir ve gözünü karartıp onun karşısına çıkar.

Haberin Devamı

Billur, aldığı habere çok sevinirken; kendini eve kapatan Nalan için de çok endişelenmektedir. Hayri, Nalan'ı terapiye götürmek için ikna etmeye çalışır. Nalan, Hayri'nin itirafının ardından kendisini eve kapatır ve depresyona girmiştir. Nalan, ruh sağlığını kaybedince Hayri için daha da önemsizdir. Sedat, Nalan’ı psikiyatri merkezi önünde görür ve ona ne olduğunu merak eder. Nalan'ın bitkin ve mutsuz olan hali Sedat'ı derinden sarsar. Nalan'a ne olduğunu öğrenmek için harekete geçen Sedat, ne yapacak? Hayri, Nalan'ı doktora götürmek için ısrar eder. Nalan ise Hayri'nin söylediklerine inanmaz ve Laz Kızı'nı sevdiğini söyler. Hayri, Laz Kızı'nı sevmediğini ve abilerinin peşinde olduğunu söyler. Ancak Nalan, Hayri'ye inanmaz. Diğer Taraftan Hayri, Nalan'ı terapiye gitmeye ikna edebilecek mi?
Laz Kızı’na boşanacağının sözünü veren Hayri köşeye sıkışmıştır ve Türkan’ı da ikna ederek soluğu Nalan'ın yanında alır. Nalan'la vedalaşmak isteyen Hayri, Nalan'ın sevgisi ve aşkıyla karşı karşıyadır. Nalan, tüm suçun kendisinde olduğunu ve Hayri'yi ne kadar çok sevdiğini itiraf eder. Türkan, Hayri'nin yanlış yolda olduğunun farkında olsa da bir şey yapamaz. Hayri, Türkan'la ve çocuklarla vedalaşarak evden eşyalarını alıp çıkar. Türkan, gözyaşları içinde Hayri'ye veda eder. Hayri ise çocukları ve Nalan'ı Türkan'a emanet eder. Laz Kızı, Hayri’nin daha önce boşandığını öğrendikten sonra Hayri’ye çok öfkelenir ve gözünü karartıp onun karşısına çıkar. Türkan, yerde yatan Hayri'yi görünce feryat ediyor. Laz Kızı, karakolun önüne arabasını çekip teslim olmaya giderken Türkan, Hayri'nin yaşaması için çırpınıyor. Hayri, ölecek mi?

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI YAYINLANDI

Camdaki Kız 82. Bölüm Final Fragmanı yayınlandı! Nalan bambaşka bir sayfa açıyor!

Hayri, Laz Kızı tarafından öldürülüyor. Türkan ile Nalan Hayri'nin acısını yaşıyor. Sedat, Nalan'dan yeni bir şans daha istiyor. Nalan, Sedat'a bir şans daha veriyor ve bambaşka bir hikaye başlıyor!

Camdaki Kız yeni bölümleriyle perşembe saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!