Camdaki Kız 27. son bölüme Cana'nın konağı basması damga vurdu! İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 27. son bölüme Cananın konağı basması damga vurdu İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2022 03:11

Camdaki Kız 27. son bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet platformundan yayınlandı. 2 haftalık aranın ardından seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız 'ın 20 Ocak tarihli son bölümünde Sedat ve Meliha’nın büyük sırrını öğrenen Nalan'ın evliliğini bitirmeye karar vermesi çarpıcı gelişmeler arasında yer alırken yasak aşkı nedeniyle büyük hata yapan Cana'nın konağı basması ekranlara damga vurdu. Ard arda yaşanan sıkıntılı olayların üstesinden gelmeye çalışan Nalan'ın hamile olup olmadığı da sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konusu oldu. İşte, Camdaki Kız son bölüm full HD izleme ekranı ve 27. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm kesintisiz ve tek parça yayınlandı. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı, Kanal D'nin sevilen ve ilgi gören dizisi Camdaki Kız'ın perşembe akşamı yayınlanan 27. son bölümünde Sedat’ın Feride’den yardım istemesi üzerine devreye giren Feride’nin uyguladığı plan dikkat çekti. Kocası Alp'in çocuklarını kaçırmasına dayanamayan Cana'nın Refet Koroğlu'nu tehdit etmesi gözleri yeni bölüme çevirdi. Camdaki Kız 27. bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sedat’ın Melisa ile çekilmiş görüntülerini izleyen Nalan, Sedat’ın tüm ısrarı ve pişmanlığına karşın oteli terk eder. Nalan’dan Melisa’nın Sedat ile geçmişini öğrenen Muzo ise Melisa’yı İzmir’e göndermeyi kafasına koyar. Sedat’ın Feride’den yardım istemesi üzerine devreye giren Feride’nin ise her zamanki gibi bir planı vardır. Cavit’in ortaklığını reddeden Rafet ve Koroğlu ailesi içinse, işler çok yolunda gitmez.

Haberin Devamı

Nalan, ard arda yaşanan sıkıntılı olayların üstesinden gelmeye çalışsa da adeta yıkılır. Zavallı kız ayakta durmakta güçlük çeker. Feride ise kızının yüzüne bir güzellik geldiğini ve hamile olabileceğini söyler. Nalan, bazı anlar ayakta durmakta zorluk yaşar. Nalan gerçekten hamile mi?

CAMDAKİ KIZ 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!