Camdaki Kız dizisindeki Sedat kimdir, kaç yaşında? Feyyaz Şerifoğlu hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız dizisindeki Sedat kimdir, kaç yaşında Feyyaz Şerifoğlu hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2021 17:25

Camdaki Kız oyuncuları arasında yer alan Feyyaz Şerifoğlu, dizide Sedat karakterine hayat veriyor. İzleyiciler ünlü isim ile ilgili bilgileri araştırmaya başladılar. Peki, Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine kimin hayat verdiği merak ediliyor. Perşembe akşamları ekrana gelen sevilen dizide Sedat karakterini Feyyaz Şerifoğlu canlandırıyor. En son Kırmızı Oda kadrosunda yer alan Şerifoğlu, 1991 Rize doğumlu.

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Ajda Pekkan'ın vokalisti olan Feyyaz Şerifoğlu, 1991 Rize doğumlu. Şerifoğlu, üniversite eğitimi için Tekirdağ'a gelerek Tekstil Mühendisliği okudu. Feyyaz Şerifoğlu’nun ilk single çalışması “Gidene” ise söz, müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık’ta tüm dijital platform da yerini aldı. Kırmızı Oda dizinde canlandırdığı Can karakteri ile hayran kitlesini artırdı.

Feyyaz Şerifoğlu, 2014 yılında Behzat Gerçeker öncülüğünde Enbe Orkestrası ile başladığı kariyer yolculuğuna birçok ünlü sanatçıyla sahne hayatına devam etti.

BAKMADAN GEÇME!