Camdaki Kız 63. son bölüme Feride'nin vedası damga vurdu... İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 63. son bölüme Feridenin vedası damga vurdu... İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2022 02:01

Camdaki Kız 63. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız'ın 29 Aralık tarihli son bölümünde, babasıyla yüzleşme yaşayan Nalan yaşadığı şoku atlatamazken, Feride'den gerçek annesi Sema'nın başına gelen kötü olayları en acı şekilde öğrenmesi ekranlara damga vurdu. Dizinin final anında ise yaşananlara daha fazla dayanamayan Feride'nin canına kıyması duygusal anlara neden oldu. Tüm bunların ardından Camdaki Kız son bölüm kesintisiz izleme ekranı erişime açıldı. İşte, Camdaki Kız 63. son bölüm full HD izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız'ın bu haftaki son bölümünde Hayri’nin konağa dayanması onu Feride ve Muzo ile karşı karşıya getirirken, Nalan'ın Metin ile buluşmasının ardından Feride'nin tüm gerçekleri anlatması şoke etti. Nur Sürer'in hayat verdiği Feride karakterinin ölümü ile ekranlara damga vurdu.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayri’nin konağa dayanması onu Feride ve Muzo ile karşı karşıya getirir. Muzo, olay çıkmasını istemezken Hayri'nin ısrarı sabrını taşırır. Muzo, sert bir yumrukla Hayri'yi konaktan uzaklaştırır. Hayri, Nalan'ı görmek için konağa gelir ve olay çıkarır. Feride ile Muzo, Hayri'yi susturup yaka paça konaktan atar. Rafet ve diğer ev halkı olayı görür. Ancak Feride, Hayri olayını bir şekilde kapatmaya çalışır. Nalan Sedat'la çıktığı kısa tatilden döndüğünde annesini karşısında bulur. Feride, Hayri'nin konağa geldiğini ve çıkardığı kaosu Nalan'a anlatır. Nalan, Hayri'nin ne kadar tehlikeli olduğunu anlayınca büyük korku yaşar.

Haberin Devamı

Feride, Nalan'ın Metin ile buluşmasının ardından artık Nalan'a gerçekleri anlatmakta kararlıdır. Nalan, Feride'nin yıllarca sakladığı sırların yüküne, acısına ve hüznüne ortak olur. Nalan ve Feride, büyük bir hesaplaşma yaşar ve bu hesaplaşma sonrası Feride çok önemli bir karar verir. Nalan'ın doğumuyla büyük bir yıkım yaşayan Feride, yaşadıklarını Nalan'a anlatınca rahatlar ancak içindeki korkunun yerini hüzün kaplar.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!