Camdaki Kız 52. son bölümde Nalan'dan Sedat'a şok baskın! İşte Camdaki Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 52. son bölümde Nalandan Sedata şok baskın İşte Camdaki Kız son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2022 01:47

Camdaki Kız 52. son bölüm izleme ekranı, 13 Ekim Perşembe günü yayınlandı. Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız'ın ekranlara gelen 52. son bölümünde, Sedat’la olan sorunlarını Feride’ye açan Nalan'ın boşanmak istemesi dikkat çekerken Feride'nin bu durum karşısındaki tepkisi şaşkınlık yarattı. Dizinin final anında ise Nalan'ın Sedat'ı otelde kızlarla basması şoke etti. Tüm bunların ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Camdaki Kız son bölüm full HD izleme ekranı ve 53. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça ve kesintisiz yayınlandı. Her hafta perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız'da bu hafta Nalan'ın Sedat'tan boşanma kararına Feride'nin onay vermesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Evliliğine son bir şans daha verebilmek için Sedat'la konuşmaya giden Nalan'ın otel odasında karşılaştığı manzara ekranlara damga vurdu. Camdaki Kız 52. bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nalan, odasına bırakılan tehdit mektuplarında iyice korkmaya başlar ve bu notları kimin bıraktığını öğrenmeye çalışır. Bundan sonra odasına kimsenin girmesini istemeyen Nalan, nottaki el yazısından yola çıkarak konakta iz arar. Sedat’la olan sorunlarını önce Muzo’ya sonra Feride’ye açan Nalan, Feride’den beklemediği bir destek görür. Nalan, annesinin verdiği onayla Sedat'la bir kez daha konuşmak için harekete geçer.

Haberin Devamı

Tako, Alp'le yaptığı anlaşmada Nalan'ın odasına notlar bırakmaya devam eder. Ancak Nalan odanın anahtarını şüphelenince Tako'dan alıp kilitler. Feride, Nalan'ın odasından çıkarken Tako'nun gizlendiğini fark eder ve takip eder. Tako, sonunda Feride'ye yakalanır. Nalan, evliliğine son bir şans daha verebilmek için Sedat'la konuşmaya gider. Ancak Sedat'ın bitmek bilmeyen eğlence hayatı ikilinin sonu olacaktır. Sedat'ı takip ederek otel odasına kadar giden Nalan, Sedat'la karşı karşıya gelir.

CAMDAKİ KIZ 53. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Camdaki Kız 53. Bölüm Fragmanı yayında! Nalan ve Hayri'ye Sedat şoku!

Nalan ve Hayri arasında iyiden iyiye bir yakınlaşma başlar. Birbirlerine olan hislerini kelimelere dökmeye başlayan ikili sık sık beraber vakit geçirmeye başlarlar. Öte yandan hiçbir şeyden haberi olmadığı düşünülen Sedat Hayri ve Nalan'ı baş başayken yakalar!

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!