Büyükbaba İle Savaş filminin konusu nedir, ne zaman çekildi? Büyükbaba İle Savaş filmi oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Büyükbaba İle Savaş filminin konusu nedir, ne zaman çekildi Büyükbaba İle Savaş filmi oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 17:42

Orijinal adı The War with Grandpa olan Büyükbaba İle Savaş filmi ekranlara geliyor. Yönetmenliğini Tim Hill'in yaptığı filmin başrollerinde Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle rol alıyor. Peki, Büyükbaba İle Savaş filminin konusu nedir, ne zaman çekildi? Büyükbaba İle Savaş filmi oyuncuları kimler? İşte filmin detayları...

Haberin Devamı

Büyükbaba İle Savaş filmi izleyicisiyle buluşuyor. Film 2020 yılında çekildi. Filmde, ailesinin yanına taşındıktan sonra dedesini odasından çıkarmak için büyükbabası ( Robert De Niro ) ile bir oyunun içine giren Oakes Fegley adında bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Büyükbaba İle Savaş filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Büyükbaba İle Savaş filmi konusu nedir?

Büyükbabasının yanlarına taşınacağı için heyecanlı olan Peter’ın bu coşkusu, dedesinin gelip odasına yerleşmesi ile biter. Korkunç çatı katına taşınmak zorunda kalan Peter, dedesini sevmektedir ama odasını da geri istemektedir. Bu durumdan tek çıkar yol dedesine karşı bir savaş açmaktır. Arkadaşlarının da yardımı ve çeşitli planlarla odasını geri almaya çalışan Peter’ın bilmediği şey ise dedesinin göründüğünden daha zorlu olduğu ve onun da bazı planlarının olduğudur.

Haberin Devamı

Büyükbaba İle Savaş filmi oyuncuları kimler?

Robert De Niro
Oakes Fegley
Uma Thurman
Rob Riggle
Laura Marano
Poppy Gagnon
Cheech Marin
Christopher Walken
Jane Seymour
Juliocesar Chavez
Isaac Kragten
T.J. McGibbon
Lydia Styslinger
Colin Ford
Joe Gelchion
Faizon Love
Rutanya Alda
Kendrick Cross
Drew Scheid

BAKMADAN GEÇME!