Büyükbaba ile Savaş filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Büyükbaba ile Savaş oyuncu kadrosu ve özeti

Güncelleme Tarihi:

Büyükbaba ile Savaş filmi konusu nedir, oyuncuları kimler Büyükbaba ile Savaş oyuncu kadrosu ve özeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2022 11:46

Robert Kimmel Smith'in aynı adlı romanına dayanan "Büyükbaba ile Savaş" filmi ekranlara geliyor. Tom J. Astle ve Matt Ember tarafından yazılan, Tim Hill tarafından yönetilen, 2020 yapımı Amerikan aile komedi filmi hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Büyükbaba ile Savaş filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte filmin detayları...

Haberin Devamı

Film, ailesinin yanına taşındıktan sonra dedesini odasından çıkarmak için büyükbabası ( Robert De Niro ) ile bir oyunun içine giren Oakes Fegley adında bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Büyükbaba ile Savaş, 38 milyon dolarlık bir üretim bütçesine karşı dünya çapında 40 milyon dolar hasılat elde etti. Bir devam filmi geliştiriliyor.

Büyükbaba ile Savaş filmi konusu nedir?

Büyükbabasının yanlarına taşınacağı için heyecanlı olan Peter’ın bu coşkusu, dedesinin gelip odasına yerleşmesi ile biter. Korkunç çatı katına taşınmak zorunda kalan Peter, dedesini sevmektedir ama odasını da geri istemektedir. Bu durumdan tek çıkar yol dedesine karşı bir savaş açmaktır. Arkadaşlarının da yardımı ve çeşitli planlarla odasını geri almaya çalışan Peter’ın bilmediği şey ise dedesinin göründüğünden daha zorlu olduğu ve onun da bazı planlarının olduğudur.

Haberin Devamı

Büyükbaba ile Savaş filmi oyuncuları

Yönetmenliğini Tim Hill'in üstlendiği Büyükbaba ile Savaş filmi oyuncuları arasında Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle gibi başarılı isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!