Büyük Felaket filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Büyük Felaket filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Büyük Felaket filmi oyuncuları kimler, konusu nedir Büyük Felaket filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2022 15:05

Büyük Felaket filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. ATV yayın akışında bu akşam Büyük Felaket filmi de yer alıyor. Film saat 20:00’de başlayacak. Peki, Büyük Felaket filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Büyük Felaket filmi bu akşam yeniden izleyici karşısına çıkacak. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Büyük Felaket filmi gerçek bir hikayeye dayanmaktadır. Filmin oyuncuları arasında Mark Wahlberg, Dylan O'Brien, Kate Hudson gibi isimler yer alıyor.

BÜYÜK FELAKET FİLMİ KONUSU

Petrol sondaj kulesi Deepwater Horizon'da çalışan 126 kişilik ekip, 20 Nisan 2010'da her zamanki gibi çalışmalarını sürdürmektedir. Hepsi vardiyanın sonuna gelip bir an önce karaya çıkmayı ve kendilerini bekleyenlere kavuşmayı arzu etmektedir. Ancak akşam saatlerinde yaşanan şiddetli patlamalar, herkesi büyük bir şoka uğratır. Durdurulamayan ve sonrasında günlerce sürecek yangından sağ kurtulabilmek için mücadele eden ekip, cehennemi andıran bir ölüm kalım savaşının ortasında kalacaktır. Film gerçek bir hikayeye dayanmaktadır.

Haberin Devamı

BÜYÜK FELAKET FİLMİ OYUNCULARI

Büyük Felaket filmi oyuncuları arasında Mark Wahlberg, Dylan O'Brien, Kate Hudson, Kurt Russel, John Malkovich, Gina Rodriguez, Brad Leland, J.D. Evermore gibi isimler bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!