Bulut Özdemiroğlu kimdir? Survivor Bulut kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Bulut Özdemiroğlu kimdir Survivor Bulut kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 20:59

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Bulut Özdemiroğlu'nun ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğlu olan Bulut Özdemiroğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor Bulut Özdemiroğlu, yarışmaya sonradan katılan kişi oldu. Eser'in açlığa dayanamayıp diskalifiye olması, Survivor Bulut Özdemiroğlu'nun yarışmaya dahil olması ile sonuçlandı. Peki, yarışmaya katıldığı gibi puan kazandırmaya başlayan Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir, kaç yaşındadır? İşte, detaylı bilgiler.

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan başarılı yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir.

BAKMADAN GEÇME!