Bülent Şakrak'tan boşanan Ceyda Düvenci yaşadığı zor günleri aylar sonra anlattı

Güncelleme Tarihi:

Bülent Şakraktan boşanan Ceyda Düvenci yaşadığı zor günleri aylar sonra anlattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2023 15:13

Geçtiğimiz temmuz ayında 8 yıllık eşi Bülent Şakrak ile evliliğini tek celsede bitiren Ceyda Düvenci, yaşadığı zor günleri sunuculuğunu üstlendiği programda anlattı.

Haberin Devamı

Çocukları ile kendisine yeni bir yaşam kuran ve 'şimdi iyiyim' diyen Ceyda Düvenci, şunları söyledi:

"Değişik bir yazdı. Hayatımın değiştiği bir yazdı. Şimdi iyiyim. Evet biraz zor geçti ama herkesin artık iyi olduğu, yeni hayatlarımızda birbirimize uyumlanabildiğimiz; evlatların da artık her şeyi kabul ettiği yavaş yavaş da yeni düzene alıştıkları bir sonbaharı karşılıyorum.

Böyle oluyor bazen hayatın içinde beklemediğiniz değişimler, dönüşümler Ama önemli olan galiba günün sonunda bütün duyguların hakkını vererek bu dönemi atlatmak, sonra da yolunuza kaldığınız yerden devam etmek tabii ki ilişkileri de yıpratmadan belli saygı çerçevesinde koruyarak devam ettirebilmek..."

BÜLENT'TEN KALAN SON İZİ DE SİLDİ

Ayrılığın ardından eski eşiyle birlikte yer aldığı kareleri sosyal medya hesabından kaldıran ve Bülent Şakrak’ı takip etmeyi de bırakan Düvenci, eski eşine ait son izi de sildi.

Haberin Devamı

Daha önce bileğine Bülent Şakrak’ın baş harfini bileğine kazıtan oyuncu, dövmesini ‘Believe’ (inanmak) olarak değiştirdi.

Bülent Şakraktan boşanan Ceyda Düvenci yaşadığı zor günleri aylar sonra anlattı

"BAZEN İSTEMESEN DE BİR YOLA ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSIN"

Ayrılık haberleri karşısında uzun süre sessiz kalan Ceyda Düvenci, Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla boşanmanın sinyallerini vermişti...

 'Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet, gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim… Ve hayat sana yine de teşekkür ederim. Vardır benim için bir planın hep bilirim… Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum… Ateş böcekleri iyidir… Bir de sinek kuşları, bir de kırlangıçlar ve baykuşlar…" 

Bülent Şakraktan boşanan Ceyda Düvenci yaşadığı zor günleri aylar sonra anlattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!