Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 12:36

Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. bölüm fragmanı için geri sayım devam ederken Derin'in hamilelik olayının nerede sonlanacağı merak ediliyor. Ali'nin sakatlığına rağmen çıktığı mücadele, Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. bölüm fragmanında heyecanla karşılandı. Yiğit ve Tekin arasındaki gerilim son bölümün ardından alevlenmeye devam edecek. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte, merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen dramatik dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek'te bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde şoke eden detaylar yer aldı. Son bölümde Aslı, Nesrin'den öğrendiği bilgiyle yıkıldı. Annesi Ebru'nun devreye girmesiyle işler iyice karıştı. Aşkını içinde yaşayan Aslı için zor günler daha şimdi başlıyordu. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ali'nin, Şahin'den gizlediği sakatlığına rağmen eleme maçını galip bitirmiş, turnuvaya katılmaya hak kazanmıştır. Ali ve Aslı'nın birlikte olduğunu düşünen Derin ise hamileliğini Ali'ye söylememeye karar verir. Yiğit'in gerçek yüzüyle tanışan Tekin, Yiğit'in karşı hamlesiyle köşeye sıkışır. Eşyalarını almak için eve gelen Derin, Aslı'dan hesap sorar, arkadaşlıkları onarılmayacak bir yara alır. Şahin ve Nesrin nihayet yemeğe çıkarlar. Tedirgin başlayan gece birbirlerine küçük adımlar atmalarını sağlar. Aslı, Nesrin'den öğrendiği bilgiyle yıkılır. Annesi Ebru'nun devreye girmesiyle işler karışır. Ali turnuvanın ilk maçına çıkmaya hazırlanırken, Derin annesinin zoruyla geri dönülmez bir karar almanın eşiğindedir.

8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Mafyanın elinden kurtulan Ali ve Derin şimdi büyük bir yol ayrımındadır. Derin ya Ali'ye inanıp babasını silecek, ya da Ali'yi kaybedip eski hayatına dönecektir.

Şahin'in salonuna yeni bir boks turnuvası haberi gelir. Ali, büyük ödülü alıp borçtan kurtulmak için bunu bir fırsat olarak görür. Ancak Şahin henüz Ali'nin hazır olmadığını düşünmektedir. Ali babasına bunun aksini ispatlamak için var gücüyle çalışır. Şahin ve Ali'nin boksla ilgili girdiği iddia, gizli hayranından güller alan Nesrin'i de yakından ilgilendirmektedir.

Haberin Devamı

Aslı, Ali'nin hayatında daha fazla yer almak istediğinin sinyallerini verir. Bu durum Derin'i huzursuz eder. Eleme maçı öncesi yaşananlar Ali'nin maça çıkmasını imkansız kılacak niteliktedir. Ali her şeye rağmen ringe çıkmaya kararlıdır.

Derin hiç hazır olmadığı gerçekle yüz yüze gelince O da soluğu maçın yapılacağı salonda alır. Orada karşılaştığı sürprizle yıkıma uğrayan Derin, yeni kararlar almak zorundadır.

BAKMADAN GEÇME!