Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümün ardından 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümün ardından 3. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 08:01

ATV'nin yayın hayatına yeni başlayan dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek sezona hızlı bir giriş yaptı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde nefes kesen anlar yaşandı. İzleyiciler Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin 3. bölüm fragmanını merak ediyorlardı. Yayınlanan son bölümün ardından Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerek oyunculuğuyla herkes tarafından beğeni kazanan dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek'te bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rauf'un oynadığı oyun yüzünden gemisine binemeyen Ali, yeniden belgelerini çıkarana kadar İstanbul'da mahsur kaldığını düşünür ve Şahin'e sığınır. Şahin, Ali'nin oğlu olduğunu öğrendiği andan itibaren hayata bağlanmıştır. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Rauf'un oynadığı oyun yüzünden gemisine binemeyen Ali, yeniden belgelerini çıkarana kadar İstanbul'da mahsur kaldığını düşünür ve Şahin'e sığınır. Şahin, Ali'nin oğlu olduğunu öğrendiği andan itibaren hayata bağlanmıştır. Ama bu sır, zamanını beklemek zorundadır.

Haberin Devamı

Mirkelamoğluların evinde ise büyük bir gerginlik yaşanmaktadır. Skandal gazetelere düşmüş, düğün iptal olmuştur. Yiğit perişandır, Derin'i kaybetmekten çok, Tekin Mirkelamoğlu üzerinden kurduğu düzenin bozulmasından korkmaktadır.

Ali, İstanbul'da kaldığını Derin'e haber vermek için evine gider ve Derin'in orada oturmadığını öğrenir. Derin'in yalan söylediğini anlar, O'na ulaşabileceği hiç bir yol yoktur. Derin'i kaybetmiştir.

Derin, Ali'nin çok uzaklarda olduğunu düşünerek, ailesine Ali'yi bir daha görmeyeceğine dair söz verir. Ancak tesadüfen Ali'nin gitmediğini öğrenince işler karışır. Babasının kendisine kurmaya hazırladığı tuzağı da öğrenen Derin, Ali'yi bulmaya ve kendini yeniden anlatmaya kararlıdır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını ona adar.

Haberin Devamı

Ali, "anne" dediği Rauf'un da desteğiyle, gemicilik eğitimi alır, kimsesiz büyümüş bir çocuk olduğunu, Rauf'un şefkatiyle unutur, yirmi sekiz yaşına geldiğinde, beş dil konuşabilen, yakışıklı, olgun, sosyal bir gemi adamıdır.

Armatör Tekin Mirkelamoğlu'nun kızı Derin ise, Hayatıyla ilgili çok önemli kararların eşiğindedir. Nişanlısı Yiğit'le mutlu sona yaklaştıkça, nedense mutsuzluğu artmaktadır.. Ali'nin içinde bulunduğu gemi limana yanaşırken, Derin de O sabaha yatağından bambaşka bir hayal için kalkar, ama O gün, hayatının değişeceğinin farkında değildir...

Ali yıllardır özellikle İstanbul'a uğrayan gemilerde çalışmak İstememiştir. Yaşadığı büyük travmadan sonra, Şehre küstür, yıllar sonra "Rauf anne"si İstanbul özlemiyle yanıp tutuştuğu için onunla gelmeyi kabul eder, ama tek bir şartı vardır, limana inmeyecektir.

Haberin Devamı

Halbuki Rauf İstanbul'a özellikle Ali için gelmiştir bu şehre.... Kendi hastalığının ilerlediğinin farkındadır. Ölmeden Ali'nin geçmişindeki sırları açığa çıkarmaya, Ali'yi emin ellere emanet etmeye kararlıdır.. Bu sebeple eski boks şampiyonu Şahin Vargı'yı bulur.

Limana ayak bastıklarında olaylar hiç de Rauf'un düşündüğü gibi gelişmez. Ali, gemiden iner inmez, kim olduğunu bilmediği bir kızın hikayesinin kahramanı olur..

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK OYUNCULARI 

ŞAHİN (GÜRKAN UYGUN)

Eski boks şampiyonu. Kendi spor salonunda antrenörlük yapıyor. Sevdiği kadının ölümüne neden olanı öldürerek hapis yatmış, eski borçları yüzünden belaya karışmadan, ayakta durmaya çalışıyor. Tam hayatından vazgeçtiği sırada hayatına Ali girer.

Haberin Devamı

DERİN (LEYLA LYDİA TUĞUTLU)

Ünlü armatör Tetin Mirkelamoğlu'nun kızıdır. Aynı çevrede birlikte büyüdüğü Yiğit'le nişanlıdır. Evlenmelerine on gün kala, büyük bir şelaleye doğru sürüklendiğini hissedip isyan eder, evlilik için erken olduğunu diretir, tek isteği kendi olabilmek ve hayallerini gerçekleştirmektir..

ALİ (KEREM BURSİN)

Küçük yaşta annesini kaybetmiş, gemilerde aşçılık yapan Rauf tararından büyütülmüş. O zor hayat içinde kendini çok iyi yetiştirmiş bir genç, bir çok dil biliyor , Hayatında, hem anne, hem baba olarak bellediği Rauf'dan başka kıymet verdiği kimse yok. Boksa meraklı.

BAKMADAN GEÇME!