Börü dizisinin oyuncuları kimler? Ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Börü dizisinin oyuncuları kimler Ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2018 15:18

Börü dizisinin başlayacağı tarih belli oldu. İlk bölüm fragmanı ekranlarda dönmeye devam eden Börü, kısa bir süre sonra ekran macerasına başlayacak. Peki Börü’nün oyuncu kadrosunda kimler var? Yeni Star Tv dizisi ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Star TV, DAĞ II filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın yeni projesi Börü’den yeni detaylar geldi. Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen BÖRÜ büyük finalini beyaz perdede yapacak. BÖRÜ’nün oyuncu kadrosunda, izleyicinin DAĞ film serisinden tanıdığı pek çok isim var. Aralarında, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi isimlerin bulunduğu oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat verecek. Deneyimli oyuncu Mesut Akusta da, Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan en önemli karakterlerden birini canlandıracak.

Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen BÖRÜ, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak ve büyük finalini beyaz perdede yapacak. 28 Şubat Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

BÖRÜ’NÜN KONUSU

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor.
Onlar son kale.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!