BÖRÜ dizisi yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

BÖRÜ dizisi yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2018 23:24

BÖRÜ dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon ve gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde 2015 Ağustos, BÖRÜ savcılık tarafından idari tedbir konulduğu için mecburen ikiye bölündü. Yarısı Sur'da Özel Kuvvetler ve JÖH ile operasyonda Öz Yönetim ilan eden hainlere karşı, diğer yarısı ise İstanbul'da açığa alınmış durumda sorgudaydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, BÖRÜ dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

BÖRÜ dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Turan ve Kaya, PKK'ya destek vermek üzere Cizre'den saldıran ve kendilerini saran 100 YDG-H teröristine karşı imkansız bir kıskaçla mücadele ederken, Ayı Murat timini kurtarmak için 8. Ana Jet üssünden destek uğruna bir avuç unsurla Abbas Tepe'ye intikal etmek zorundaydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, BÖRÜ dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BÖRÜ dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜME İRFAN MÜDÜRÜN KONUŞMALARI DAMGA VURACAK

Asena'nın ziyarete gittiği İrfan müdür, içinde bulundukları dönemi kısa ve öz bir şekilde özetlemiştir. Türkiye'nin ne kadar değerli bir ülke olduğunu Asena'ya şu ifadelerle dile getirmiştir; "Türkiye ne biliyor musun, bir rüya. Uğruna isimli, isimsiz can vermeye hazı milyonların rüyası, Mustafa Kemal Atatürk'ün rüyası, çağdaş olalım diye. Fatih Sultan Mehmet'in rüyası, Avrupa bize, bizim ona imrendiğimiz kadar imrensin diye. Alparslan'ın rüyası bir yuvamız olsun diye"

Haberin Devamı

2015 Ağustos, BÖRÜ savcılık tarafından idari tedbir konulduğu için mecburen ikiye bölünmüştür. Yarısı Sur'da Özel Kuvvetler ve JÖH ile operasyonda Öz Yönetim ilan eden hainlere karşı, diğer yarısı ise İstanbul'da açığa alınmış durumda sorgudadır. Turan ve Kaya, PKK'ya destek vermek üzere Cizre'den saldıran ve kendilerini saran 100 YDG-H teröristine karşı imkansız bir kıskaçla mücadele ederken, Ayı Murat timini kurtarmak için 8. Ana Jet üssünden destek uğruna bir avuç unsurla Abbas Tepe'ye intikal etmek zorundadır. 14 Mart Çarşamba günü Star TV'de 20:00'de başlayacak ve hemen ardından olan BÖRÜ'de, çarklar dönmeye, türlü hıyanetler fokurdamaya başlamıştır.

SON BÖLÜMDE ASENA'NIN CANINI YAKAN SAHNE

Bahoz'u dargeçitten geçirerek teslim etmeye doğru ilerleyen BÖRÜ timi, güzergahlarını kimseye söylememelerine rağmen pusuya düşürülmüştür. Zırh delici etkiye sahip olan Kornet mermileri ile saldırıya geçen teröristler, Bahoz'u almak için her yolu denemiştir. Turan'ın kıvrak zekası ile son anda kurtulan BÖRÜ timi, Jandarma birliğine giderek Bahoz'u güvenli bir alana getirmiştir. Yakıt ikmali ve kişisel ihtiyaçların giderilmesinin ardından yola çıkmaya hazırlanan tim, teröristlerin köye geldiğini duymuştur. Köyde büyük bir mücadele veren BÖRÜ timi, teröristlerin büyük bir çoğunluğunu öldürmüştür. Ancak operasyon esnasında Asena'nın silahından çıkan kaza kurşunu nedeniyle bir çocuk da hayatını kaybetmiştir. Meydana gelen bu olay, Asena'yı kahretmiştir.

Haberin Devamı

BÖRÜ SANSÜRSÜZ HALİYLE BLU TV'DE

BÖRÜ dizisi, her çarşamba akşamı Star TV'de yayımlanmasının ardından BLU TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Sansürsüz yayınlanacak bölümler, BLU TV üyeliği alınarak izlenebilecek. Üstelik üyeliğin ilk bir haftası ücretsiz olacak.

BÖRÜ'NÜN BÖLÜMLERİNİ SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!