Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 10:08

Hayat Şarkısı'nın yayınlanan son bölümünde "Gerçek anne nedir?" sorusuna cevap aradığımız bir bölüm izledik. Yeri geldi üzüldük, yeri geldi "Böyle olmaz ya!" dedik. Bölümü ince ince masaya yatırdık, buyurun okumaya!

Haberin Devamı

Çok bilinen bir söz vardır: ‘’Doğurmakla anne olunmaz.’’ Evet, doğurmakla anne olunmaz. Aynen Filiz’in şimdi annelik iddiasında bulunması ile anne olamayacağı gibi... Fakat madalyonun diğer tarafını çevirelim ve Hülya’nın anneliğini tartışacak olursak o da Filiz’in Mehmet’e yaptığını Bahar’a yapmadı mı? Bakalım Bahar’ın gerçek kızı olduğunda Mehmet gibi onu da bağrına basabilecek mi? Sizin anlayacağınız durumlar epey karışık! 

 

MEHMET BEY DİYECEKSİNİZ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı

Bu bölüm neredeyse bütün hikaye Mehmet’in etrafında döndü. Zeynep’in; Kerim’in Filiz’den başka bir çocuğu olduğunu sanması ev ahalisinin hem kafasını karıştırdı hem de asıl gerçeklerden uzaklaştırdı. Hülya ise Filiz yüzünden korkularıyla yüzleşmek zorunda kaldı. Filiz’e öfke kusan kusana anlayacağınız! Ama Filiz ilk davayı çoktan kazandı bile. Acaba Filiz ‘’Onu doğurduğum günden beri özlüyorum’’ derken ne kadar samimi idi orası tartışılır… Filiz ve Nurgül şimdilik zafer sarhoşluğundalar ama Bayram Bey onların bu sevinçlerini kursaklarında bırakacaktır.

 

Haberin Devamı

SAVAŞA KARŞI SAVAŞ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı

Derler ki: ‘’Kılıçlar çekildiyse savaş başlamıştır ve hiçbir savaş adil kazanılmamıştır!’’ Şimdi Filiz kılıcını çekti ve savaşı başlattı. Filiz her ne kadar centilmence savaşıyor olsa da Bayram Bey torunu söz konusu olduğunda bu savaşta elinden geleni ardına koymayacaktır. Bayram Bey sonunda eve döndü, dönmesiyle bütün sorunlara çözüm bulması bir oldu. Önce Hüseyin ve Kerim gerçekleri kendisine anlatmaya çalışırken karşısında bir süre kıvrandırdıktan sonra onlara her şeyi bildiğini itiraf etti. Tabii Bayram Bey’in her şeyi bildiğini anlamamalarını Hüseyin ile Kerim’in saflığına veriyoruz.

 

Haberin Devamı

MERHAMETLİ ANNE HÜLYA!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı

Hülya daha çocukken sırf annesi babası onları dövdüğü için üç küçük çocuğu himayesine alan, daha o yaşlarda anneliğini gösteren merhametli bir anne. Şimdi nasıl olur da oğlum diye sahiplendiği çocuğunu bir başkasının ellerine teslim edebilir? Hülya'nın bu hallerini severek izlemeden duramıyoruz.

 

MAHİR AŞIK OLDU!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı

Mahir’in daha ilk görüşte birisine aşık olması hepimizi şaşırttı. Fakat karşısına tesadüf eseri çıkan Burçin ve Mahir’i bu kadar çabuk etkisi altına alan kadın Nurgül’ün tuttuğu bir oyuncu mu? Çünkü Nurgül işlerine daha fazla karışmasını istemediğinden Mahir’in başına bir çorap örme derdine düşmüştü. Belki de çoktan Mahir’in başına Burçin çorabını ördü bile. Daha tanışalı iki gün olmayan bir kadın yüzünden şimdiden Filiz ile araları bozuldu. Bakalım bu kör kütük aşık halleri esnasında Hülya’yı da unuttuğunda neler olacak? Yalnız Burçin Nurgül’ün tuttuğu biri olsa da olmasa da hali hazırda onu her an parçalamaya hazır bir Nilay’ımız da var.

 

Haberin Devamı

BABALAR ÇOCUKLARININ DERDİNDE!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı

Başta Bayram Bey olmak üzere; Kerim Mehmet ile Hüseyin ise Ceren için uğraştaydı. Babalar sevgilerini göstermekte zorluk çekerler fakat evlatlarının başına bir şey gelecek olsa hemen kanatlarını açıp onları sarıp sarmalayıp bütün kötülüklerden korumaya korumaya çalışırlar. İşte Bayram baba, Kerim ve Hüseyin de şimdi evlatları zarar görmesin diye çırpınıyorlar.

 

CEM DİSKALİFİYE OLDU!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı

Geçen haftadan kalan üstümüzdeki en büyük kara bulut belası olan Cem’den sonunda tam anlamıyla kurtulduk. Tabii biz bunu yine Mahir’e borçluyuz. Mahir ne ara düşündü ne ara Cem’in bilgisayarına virüs bulaştırdı izlerken hayretler içinde kaldık. Bu vesileyle Cem belasına elveda dedik. Umarız gelecek hafta izleyeceğimiz kaza sahnesi Kerim’in gördüğü kötü bir rüyadan ibarettir.

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!