Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı 22. Bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı 22. Bölüm
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2016 11:12

Koca bir yazın ardından beklediğimiz gün geldi. Salı akşamı yeri geldiğinde bizi şenlendiren, yeri geldiğinde Hülya’nın boncuk gözlerinde hüzünlendiren Hayat Şarkısı’nın yeni sezonunu izlemek üzere ekran karşısına geçtik. Bütün bir yaz Hülya her şeyini kaybetse de yeniden kazanmak için uğraşmaya devam eder umudu ile bekledik. Fakat ekran karşısına geçtiğimizde bizim tanıdığımız Hülya’dan eser yoktu.

Haberin Devamı

ŞİMDİ TOPARLANMA VAKTİ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı 22. Bölüm

Hülya’nın imzasını attığı bütün olaylar tüm çıplaklığıyla ortaya çıkalı iki hafta olmuş ve iki haftadır Hülya Kerim ve Mehmet için kılını bile kıpırdatmadan ilaçlarla ayakta duruyordu. Depresyona girmişti; ne doğru düzgün konuşuyor ne de yemek yiyordu. Onu bu depresyondan ancak Mahir kurtarabilirdi. Bayram Bey ortalığın darmadağın olmasından bir süre sonra ailesini yeniden toparlamak için harekete geçti. Öncelikle Hülya’nın Aylin ile çevirdiği işlerin yarısını sahiplendi, sonra da Hülya’ya başından beri her şeyi bildiğini açıkladı. Tabii koskoca Bayram Bey içine bir kuşku düştüğünden sonucuna varmadan o işin peşini bırakacak değildi. Yine babalığını göstermiş, her şeyi bildiği halde biricik gelininin suçuna ortak olmuş ve onu affetmişti. Şimdi de Hülya’dan oğlunu bulmasını ve tekrar Mehmet ile beraber eve geri gelmelerini sağlamasını istiyordu.

 

Haberin Devamı

CEVHERLER YİNE NEŞELİ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı 22. Bölüm

Cevherler'in evinde her ne kadar olağanüstü şeyler olsa da diğer yandan bizi güldüren şeyler de olmuyor değildi. Kerim ve Mehmet’in gitmesinden sonra evde ikinci ana konu ‘’Bade ve Arda ne zaman evlenecekler?’’ konusu… Bade evlenmek istemiyor ama Arda ile gizli gizli görüşmeye devam ediyordu. Diğer yandan Arda amcası ile arasını düzeltmek için akşam Bade’yi istemeye geldi. Bu sırada Ceylan kıskançlıktan ağlıyordu. Kısacası Cevherler evinde yine bizi güldürmeye yetecek kadar fazlasıyla olay oldu, olmaya da devam edecek. 

 

YÜKSEK GERİLİM HATTI: BAYRAM-SÜHEYLA!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı 22. Bölüm

Haberin Devamı

Süheyla Hanım haklı olarak Kerim’in gitmesinden Bayram Bey’i suçladı. Bayram Bey de ‘’Bunların hiçbirini yapmasaydım oğlunu bayramlarda bile zor görürdün.’’ diyerek kendini haklı çıkartmaya çalıştı. Süheyla Hanım da daha fazla dayanamayarak yanına Zeynep ve Aysel’i alarak çiftlik evine gitti. Orada Zeynep ve Aysel’e bir orduya yetecek kadar kışlık erzak yaptırarak sinirini onlardan çıkarttı, hem de ne çıkarma! En kısa sürede Bayram Bey ile barışmazsa Aysel ve Zeynep’i daha çok işler bekliyor olacak.

 

SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı 22. Bölüm

Kerim Mehmet ile birlikte gözlerden uzakta bir koyda küçük bir kulübede sil baştan yaşamaya çalıştı ama Hülya’yı unutamadı. Unutmaya bile çalışmadığını Mehmet’e Hülya’nın resmini göstererek annesinin o olduğunu belirtmesinden anladık. Arasında hiçbir duygusal bağ olmayan ve sadece Mehmet’e bakması için yanında bulunan kadına baktığında bile Hülya’yı gördü. Kanodan atlayıp daldığı suya bile Hülya’nın gözlerine dalıp gidercesine hayaller kurdu. Bu bulgular Hülya’yı kolay kolay affetmese de eninde sonunda affedeceğini gösteriyor. Bunun olması ne kadar sürer onu bilemiyoruz tabii!

 

Haberin Devamı

BİTİRİM İKİLİ İŞ BAŞINDA! 

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı 22. Bölüm

Haftalardır görmeye hasret kaldığımız bitirim ikili en sonunda birbirine kavuştu. Hülya ve Mahir öncelikle Kerim’in mail şifresini bulmayı denediler. Hülya’nın hiç ümidi yoktu ama Mahir’den kaçar mı? Kerim de Memo’yu ilk başta kabullenmedi fakat şimdi mail şifresini onun doğum tarihi yapacak kadar çok sevmiş. Bizim bitirim ikili hemen Kerim’e dair buldukları izin peşinden yollara düştüler.

 

SONUNDA BÜYÜK BULUŞMA!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayat Şarkısı 22. Bölüm

Bölüm sonuna kadar Hülya ve Kerim ne zaman bir araya gelecekler diye bekledik. Mahir’in büyük yardımlarıyla sonunda Kerim’i bulan Hülya’yı hiç hoş şeyler beklemiyordu. Mehmet’i yabancı bir kadının kollarında Kerim’i ise mutlu bir halde gören Hülya gerisin geri dönmek istedi ama Mahir izin vermedi. Mahir’in Hülya’yı orada bırakması üzerine kedi yavrusu gibi kayalıkların arkasında uyuyakalan Hülya Kerim ile yüzleşmek zorunda kaldığında ise Kerim onu kovar kovmaz çantasını bile almadan koşarak kaçtı. Arkasına bile bakmadan kaçan Hülya görmek bizi ekran karşısında oldukça şaşırttı. Biz Kerim’e o kadının ve Mehmet’in onun kollarında ne aradığının hesabını sorar diye beklerken Hülya kendini bilmez bir şekilde ormanda koşarken düşüp kafasını taşlara vurmakla meşgul oldu. Şimdi gördüklerinden ötürü Hülya mı Kerim’i affedecek yoksa Kerim mi Hülya’nın yaptıklarını affedecek? Sezonun ilk bölümü için fazlasıyla Hülya ve Kerim’i bir arada görmeden geçirdik. Gelecek bölümlerde daha fazla Hülya ve Kerim görmek dileği ile…

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!