Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 10:53

Bodrum Masalı'nda yetişkinlerin derdi ve gençlerin problemleri bir araya geldi, sorunlar dağ oldu büyüdü! Hiç umut yok mu diye sorduğunuzu duyar gibiyiz! Umut elbette var! Geçtiğimiz bölümün üstünden gelin beraber geçelim.

Haberin Devamı

ANNE OLMAK MI ZOR, EŞ OLMAK MI?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı

Evren evden kovuldu, Yıldız darmadağın... Ona destek veren kişi ise Gözde! Çocuklar her şeyden bir haber, Yıldız verecekleri tepkiyi ölçüp biçemiyor kafasında ve açılış gecelerini mahvetmek istemiyor. Gözde’nin bölük pörçük toparladığı hali ile çocuklarının açılış gecelerinde yanlarında oldu. Anne olmak ve anne sevgisini iliklerine kadar hissettirmek çok farklı bir mesele. Annelik görevinin altından hakkıyla kalkıyorsun be Yıldız! 

 

SEVGİ NEYDİ? SEVGİ EMEKTİ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı

Haberin Devamı

Su dışardan bakıldığı zaman her ne kadar babacı dursa da öyle değil aslında. İstediği tek şey daha fazla kayıp yaşamamak. 17 yaşında bir genç kız, bir gecede alışmış olduğu tüm hayatı ellerinden kayıp gidiyor. Bodrum’a gelişleri ile Cenk'le olan ilişkisi hep daha kötüye gitti ve en sonunda Cenk’i de kaybetti. Kaybetmek istemediği tek ve son şey ailesi. Bunun için de elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. Yanlış veya doğru olmasını düşünmeden babasının dediği her şeyi çabuk kabullenip, yapıyor. Nasıl yapmasın ki, Evren her seferinde “Bu şekilde yapmazsan, ailemiz dağılır.” mesajını Su’ya enjekte ediyor. Bu yüzden de annesinin ve babasının boşanma haberini Ateş gibi karşılamayacağı kesin... Üstüne üstelik bu haberi annesi eski sevgilisi Faryalı’ya söylerken duyunca normal bir tepki vermesini kimse ondan bekleyemezdi. Ağladı, nefret kustu, hesap sordu annesinden. Ama hesap sorma kısmında abarttı baya. Annesinin hak etmediği ağır sözler sözler sarf etti. Sonrasında pişman olacaksın be güzel kızım, çok iyi biliyoruz. 

 

 

 

Haberin Devamı

CENK BİZE KİM OLDUĞUNU ANLATMAN LAZIM!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı

Su’yu bir yere kadar çok iyi anlayabiliyoruz. Anlayamadığız tek nokta; Kelebek’e olan tavırları... Cenk onca yaptığı şeye rağmen Su’nun gözünde hiçbir kötü yorumu hak etmez iken Kelebek’e karşı tutumları hiç hoş değil. Oysa genç adam öyle güzel bakıyor ki Su’ya... “Ya bir daha beni kimse Cenk kadar sevmezse?” diye soran Su’ya “Sever merak etme ondan bile çok sever.” diye cevap veren Kelebek her zaman haklıdır bizce! Kelebek sevgi nedir bilir, küçük yaşta annesini ve babasını kaybetmiş. Hayatı boyunca sadece bir dalı olmuş, abisi Faryalıya tutunmuş. Hayatının en önemli iki insanın sevgisinden eksik büyüyen bir insanın sevgiye olan yaklaşımı o kadar farklıdır ki. Sevginin kıymetini bilir. Korkar sevdiğini incitmekten. Kelebek’in sevgisini hissettiğin an yeniden nefes almayı öğreneceksin. O yüzdendir ki Su, seni en güzel en çok Kelebek sever.

 

Haberin Devamı

ANNELER VE OĞULLARI...

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı

Ateş ise bildiğiniz anneci ve çok haklı sebepleri var. Olaylara asla Su’nun baktığı gibi duygusal bakmadı. Annesinin bu kararında sonuna kadar arkasındaydı. Babasının yaptıklarının doğurduğu sonuçlar herkesi olumsuz etkiliyordu, Ateş bunun bilincindeydi. Verdiği tepkinin sakinliği ziyadesiyle olgunca bir hareketti. Her ne olursa olsun o her zaman annesinin nefes alış verişinden nasıl olduğunu anlayan Ateş olacaktı. Bu süreç elbette Ateş için de çok zorlu geçiyor. Kim için kolay geçer ki zaten? Ateş oğlan bu süreci kolay atlatmasını Alara’ya bağlıyor olabilir ama bizce mevzu kesinlikle Aslı! Alara bir sevgili olarak Aslı’nın verdiği desteğin zerresini bile vermedi. Ateş’in yeni sahip olduğu hayata ayak uydurma adına yaptığı hiçbir işe inanmadı. "Mış gibi" yapıp durdu sadece. Ama Aslı öyle mi? Aslı, Ateş’e karşı bir şeyler hissetmesine rağmen Alara konusunda bile destek oldu. O güzel kalbini Ateşten hiç esirgemedi. Ateş ise o güzel kalbi ve desteği baş ucu kitabı yaptı. Sadece uyumadan önce açtı okudu. Sabah olduğunda ise başka bir kitaba koştu. Ateş, baş ucu kitabının sayfalarında bulduğunu diğer kitapların sayfalarında bulabilir mi bilinmez. 

 

Haberin Devamı

BİR PUZZLE'IN EN GÜZEL PARÇASI: AsAt

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı

Aslı’yı hep merak ettik, yaşantısını irdelemek istedik. Derinine inmek istedik Aslı’nın... O bakışlarda insanı uzaklara sürükleyen bir şeyler vardı. Bu bölüm erişebildik Aslı Sezer’in en derinine, onun yarası da annesi. Üç yaşında ufacık bir kız iken bırakıp giden annesi... En zor şey var olanı yokmuş gibi kabullenip yaşamak. Annesi var ama bir kez olsun sarılamamış, öpememiş, ağlayamamış dizlerinde. İçinde biriktirmiş sevgisini de, özlemini de, öfkesini de.. Bunları Ateş’e anlatırken akıttığı gözyaşları ve yüzünde ki hüznü ile öyle bir tablo yarattı ki eminim izlerken herkes Aslı’ya kocaman sarılmak istedi bir nebze de olsa acısını dindirmek için. İnanıyoruz Aslı’nın bu eksik yanını Ateş çok güzel tamamlayacak. Portakal ağacı bir yapboz ise siz o yapbozun en güzel parçalarısınız. 

 

Haberin Devamı

DUYGULARLA BAŞ ETMEK NE KADAR KOLAY?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Bodrum Masalı

Evren, Ateş’in tepkisizliğine tepki eklemek için Faryalı ve Yıldız’ın sırrını Ateş’e çıtlatmak istedi. Bunun içinde Şule’nin yardımını aldı. Şule ve Evren ürkmemiz gereken bir ikili oldular. Yapabileceklerinin adeta sınırı yok. Yıldız’ın Faryalıdan uzak kalması için her şeyi yapabilecek olan Şule sıfır şüphesiz Ateş’e her şeye anlattı. Bakalım Ateş’in bu sefer ki tepkisi ne boyutta olacak. Hissediyorum adı gibi yakıp geçecek. Gelecek haftayı merakla beklemeye başladık bile...

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!