Bodrum Masalı 13. bölüm yeni bölüm fragmanında sürpriz oyuncu dikkat çekti

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 13. bölüm yeni bölüm fragmanında sürpriz oyuncu dikkat çekti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 12:30

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanıyla yine ekrana kilitleyecek sahnelerin sinyalini verdi. Dizinin pazar günü ekrana gelecek bölümünde Aslı ve Ateş arasındaki kıvılcım alevlenirken yıllar sonra ortaya çıkan mektup, Evren'i hırslandırıyor. Öte yandan Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanında diziye bu hafta yeni bir isim dahil olduğu görülüyor. Peki, yeni fragmanlarda göze çarpan diğer detaylar neler? İşte, Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı yeni bölümü için heyecan dorukta. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren reytingleri altüst eden dizisi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde ise yaşanan olaylar herkesi şoke edecek. Evren ve Yıldız arasındaki sorunlar çözüm bulmazken daha da kötü bir hal alıyor. Çünkü Yıldız'ın içindeki Faryalı aşkı iyice ortaya çıkmaya başlıyor. İşte, Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Yıllar sonra bir araya gelen çocukluk aşklarının yıllar sonra yeniden yollarının kesişmesini ve artık boyları kadar olan çocuklarının yaşadıklarını anlatan Bodrum Masalı 13. bölümünün ilk fragmanında Su’ya bir sürpriz hazırlanan Kelebek’in planı ve kadroya yeni dahil olan isim dikkat çekerken Ateş’in Aslı’yı kıskanması şaşırtıyor.

Haberin Devamı

İkinci fragmanda ise Faryalı ve Yıldız arasındaki yakınlaşmayı hisseden Evren’in görüntüleri dikkat çekiyor. Yıldız’ı yeniden elde etmeye çalışan Evren, eline geçen yeni fotoğraflar ve bir mektuptan sonra daha da hırslanıyor. 

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Aslı’ya gelen hediyelerle kıskançlık krizlerine giren Ateş, Yiğit’in üstüne yürüyor. Öğrendiği gerçeği Ateş’e anlatamamış olmanın huzursuzluğunu yaşamaya devam Aslı, Ateş’in verdiği şey ile büyük şaşkınlık yaşıyor. Kelebek ise Su’yu yeniden hayata döndürmek için bir plan yapıyor. Öte yandan Faryalı ve Yıldız yakınlaşmasını hisseden Evren, geçmişin hatıralarına ulaşıyor ve iyice hırslanıyor. Peki, Evren’in eline geçen mektupta neler yazıyor? Ateş ve Kelebek, Su'ya yardım ederken hata mı yapıyorlar? Yıldız ve Faryalı, geçmişin güzel günlerini geleceğe taşıyacaklar mı? Evren, bulduğu geçmiş hatıraların hesabını soracak mı? 

KADROYA DAHİL OLAN YENİ İSİM

İlk olarak Perşembe günleri yayınlanmaya başlayan ancak yeni dizilerin yayın akışına dahil olması nedeniyle artık cumartesi günleri yayınlanan Bodrum Masalı’nın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Yaprak Dökümü, Küçük Kadınlar, Ağlatan Dans, Merhamet ve en son Analar ve Anneler projesiyle ekranlarda olan Kıvanç Kasabalı, dizinin 13. bölümünden itibaren ekranlarda olacak. Yakışıklı oyuncunun dizideki rolü bu hafta ekrana gelecek yeni bölümde netleşecek.

BAKMADAN GEÇME!