Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanında Yıldız'ın büyük sırrı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanında Yıldızın büyük sırrı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 17:14

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Son gelişmeleriyle hafızalara kazınan dizi bu hafta 17. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Artık çocuklarının da kendisine sırt dönmesiyle yalnız kalan Evren, Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanında şok eden sözler sarf ederek Yıldız'ı tehdit ediyor. Peki, Yıldız'ın büyük sırrı ne? İşte, Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı ve son bölümün detayları!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı yeni fragmanı izleyicilerini bekletmeden yayınlandı. Gençlerin başı belaya girerken Yıldız’ın büyük sırrı ortaya çıkıyor. Bodrum Masalı 18. bölümünde Faryalı Yıldız’dan bir çocuğu olduğunu öğrenecek mi? Başı belaya giren Aslı ile Ateş, kendilerini kurtarabilecekler mi? İşte, Bodrum Masalı dizisinin yeni fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar detayda!

Bodrum Masalı’nın dün akşam ekrana gelen bölümünde uzun süredir beklenen gelişme yaşandı, hem çocuklar hem de Yıldız, Evren’in büyük ihanetini öğrendi. Sert yüzleşmelerin yaşandığı son bölüm finalinde ailenin reisliğini üstlenmek isteyen Ateş, para bulmak için üzerine atlayacağı iş, başını hiç beklemediği bir derde soktu. Olaylı bir bölümle 17. bölümünü tamamlayan Bodrum Masalı’nın son fragmanı da Kanal D’deki yerini aldı. Yeni fragmana gözü dönmüş bir halde Yıldız’ın üzerine yürüyen Evren’in sözleri damga vurdu. Peki, yayınlanan son fragmanda başka neler yaşanıyor?Başlarına bela alan Ateş ile Aslı arabayla polislerden kaçmaya çalışır, arabanın bagajındaki şey ise Aslı’yı iyice tedirgin eder. Artık çocukların da kendisinden nefret ettiğini düşünen ve köşeye sıkışan Evren, çözümü Yıldız’ı tehdit etmekte bulur. Yıldız’ın kolundaki morlukları fark eden Faryalı sinirden deliye döner ve bunun hesabını Evren’den sormaya karar verir. Ancak büyük sırrının ortaya çıkmasından korkan Yıldız, ona engel olmak için elinden geleni yapar. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gençlik aşkı olan Yıldız ve Faryalı’nın yıllar sonra bir araya gelişini, onların aile üyelerinin de dahil olduğu olayları kimi zaman çarpıcı kimi zamansa renkli bir şekilde anlatan Bodrum Masalı’nın son bölümünde Aslı ve Kelebek’in bir süredir bildiği büyük sırrı, herkes öğrendi.  Havaalanında uçağa binmek üzere olan Evren ve Gözde ile sert bir yüzleşme yaşayan Yıldız, öğrendiklerinden sonra fenalaştı. Onun yardımına koşan isim ise yine Faryalı oldu. Babasının yaptıklarını kabullenmekte zorlanan Su da en az annesi kadar üzgündü. Evren artık evdeki herkes tarafından dışlanmıştı. Öte yandan gençler ise yeni bir maceranın peşindeydi. Uzay’ın Faryalı Otel’deki ortaklığını yediremeyen Ateş, para bulmak için yeni bir işe atıldı ancak başını hiç beklemediği bir derde soktur. 

BAKMADAN GEÇME!