Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanında şoke eden olay!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanında şoke eden olay
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 15:07

Bodrum Masalı yayınlanan yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Son bölümde nefes kesen sahneleriyle ekrana kilitleyen ve final anıyla soru işaretleri bırakan Bodrum Masalı 17. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Yıldız'dan Gözde'ye sert bir tokat geliyor. Su, yaşanılanları kabul edemiyor! İşte, Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı yayınlanan yeni bölüm öncesi 17. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyenlere oldukça heyecan dolu bölümler yaşatan dizisi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı diziseverlerle buluşacak. Soluksuz takip edilen dizinin yeni bölümüne Yıldız'ın geçtiği sahneler damgasını vuracak. Yeni bölümde ailesini darma duman eden Evren'e Yıldız'dan çok sert bir tokat gelecek. Bu tokattan nasibini sadece Evren değil Gözde'de alacaktır. İşte, Bodrum Masalı nefes kesen 17. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Bodrum Masalı için geri sayım sürüyor. Kanal D'nin yaz sezonunda başlayan, güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı senaryo örgüsüyle dikkat çeken dizisi Bodrum Masalı'nın 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz haftaki bölümde Evren ve Gözde arasındaki ilişkiyi Faryalı da öğrenmiş, gördüğü manzarayı Yıldız'a anlatıp anlatmayacağı merak konusu olmuştu. Finalde yaşananlar ise ekrana kilitlemişti. Nefes kesen final sahnesinden hemen sonra yayınlanan Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı, Evren ve Gözde ilişkisini hem çocukların hem de Yıldız'ın öğrendiğini gözler önüne serdi. Öyle ki öğrendiği gerçekle sarsılan Yıldız, evine soktuğu, arkadaş bildiği Gözde'ye okkalı bir tokat attı. İşte, Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için en can alıcı noktaların kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Yeni bölümde Evren ile Gözde'nin ilişkisi ortaya çıkıyor. İkilinin ilişkisini öğrenen Yıldız, önce hesap soruyor, ardından Gözde'ye tokat atıyor. Babasının yaptıklarını kabul edemeyen Su ve Evren yüzleşiyor.  Evine aldığı, sırlarını paylaştığı Gözde'nin kocasıyla ilişkisi olduğunu öğrenen Yıldız ise fenalaşıyor, yardımına yine Faryalı koşuyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır.Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.

BAKMADAN GEÇME!