Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte 4 dakikada son bölüm özeti

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanı yayınlandı İşte 4 dakikada son bölüm özeti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 10:00

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı heyecan dolu gelişmelerin olduğu son bölümün hemen ardından yayınlandı. Cumartesi günleri izleyici karşısına çıkacak olan Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanına kadroya dahil olan yeni isim damga vurdu. Peki, dizinin son bölümünde neler yaşandı? 4 dakikada son bölüm özeti ve Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanını haberimizin detayında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı dizisinin son bölümü romantizm yüklü sahneleriyle ekrana geldi. Dün akşam izleyicileriyle buluşan Bodrum Masalı 12. bölümünde gençlik aşıkları Faryalı ve Yıldız arasında sürpriz gelişmeler yaşandı. Yıllar sonra bir araya gelen ikiliden Faryalı, itirafıyla şaşırttı. Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı'nın 13. bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı. Dizinin 13. bölüm fragmanında diziye sürpriz bir transfer gerçekleştiği görülüyor. İşte, Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Aslı’ya yaptıkları yüzünden sevgilisini kaybeden Alara, Ateş ile ayrılıklarını atlatamamaktadır. Ateş kendisini onun yanında olmak zorunda hisseder. Yeni hayatına doğru hazırlık yapan Aslı, bir yandan da Ateş’e olan duygularını açıklayıp açıklamama konusunda ikilem yaşar. Faryalı, Yıldız’a olan aşkını kalbine gömmek için uzaklaşmıştır. Ancak beklenmedik bir şekilde yakınlaşır. 20 yıllık aşkıyla yıllar sonra karşılaşan ve duygularını gizlemeye çalışan Faryalı, sonunda patlar. Cenk’in ise Su’ya çok büyük bir sürprizi vardır. Bu büyük sürpriz, iki gencin de hayatını etkileyecektir. Öte yandan öğrendikleri büyük sırrın ağırlığında ezilen Aslı ve Kelebek, ne yapacaklarını düşünmektedirler. Evren köşeye sıkışmak üzeredir.

Haberin Devamı

SON GELİŞMELER

Aslı'nın Ateş ile birlikte adada mahsur kalması kriz yarattı. Yediği balık yüzünden hastanelik olan Aslı, olanların babasının kulağına gitmesi nedeniyle zor durumda kaldı.  Alara'nın yaptıklarını öğrenen Ateş, sürpriz bir karar alarak ondan ayrıldı. Yıldız, çocukların başına gelenleri duyunca çok üzüldü. Aslı’nın başına gelenler, Faryalı ve Yıldız arasında da tartışma yarattı. Aslı ve Ateş yakınlığı Alara’yı kıskançlık krizlerine sokarken Kelebek’in Su’ya karşı tavırları, Cenk’in kıskançlık duymasına neden oldu. Öte yandan Yıldız’a yeniden kendini inandırmak isteyen Evren ise onu Faryalı’ya karşı doldurmaya çalıştı. Ancak Gözde'nin hamleleri Evren’in planının bozulmasına neden oldu.

BAKMADAN GEÇME!