Black Mirror 4. sezon başladı mı? Black Mirror nasıl izlenir?

Güncelleme Tarihi:

Black Mirror 4. sezon başladı mı Black Mirror nasıl izlenir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 15:08

Black Mirror 4. Sezonu olaylı bir şekilde başladı. Dizinin yayın kanalı Netflix, Black Mirror yeni sezonuna dair bilgilendirmeyi ürkütücü bir şekilde yaptı. Back Mirror'ın The Waldo Moment bölümüne atıfta bulunarak 'iamwaldo' ismiyle gönderdiği mesajda ‘Yaptıklarını biliyoruz. Bizim neler yapacağımızı da izle ve gör.’ ifadeleri yer alıyor. Peki 4. Sezonu olay olan Black Mirror nasıl izlenir?

Haberin Devamı

Drama, macera, hiciv ve bilim kurgu tarzındaki Black Mirror’un yeni sezonu tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir merakla bekleniyordu. İlk sezonu 2011’de başlayan İngiliz televizyon dizisi Black Mirror 4. sezon bölümleri Netflix üzerindeki yerini aldı. Bu sezon 6 bölümden oluşan dizinin her bir bölümü ortalama bir saat sürüyor.

Bölümler birbirlerinden bağımsız hikayeleri çarpıcı bir şekilde aktaran Black Mirror, bilim-kurgu sınırlarından ayrılmadan, geleceğin nasıl şekillenebileceğine yönelik öngörüler vadediyor.

BLACK MIRROR NASIL İZLENİR?

Black Mirror dizisini izleyebilmeniz için Netflix üyeliğiniz ve internet bağlantısına sahip olmanız gerekmektedir. Diziyi Netflix'te Türkçe alt yazı ile bilgisayar, akıllı televizyon cep telefonu veya tabletten izleyebilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!