Bizim Hoca Sıkıntı Yok konusu nedir, oyuncuları kimler? TV’de ilk kez yayınlanıyor!

Güncelleme Tarihi:

Bizim Hoca Sıkıntı Yok konusu nedir, oyuncuları kimler TV’de ilk kez yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2023 17:15

Başrollerini Onur Dilber, Ümit Beste Kargın, Ufuk Özdemir, Asuman Dabak, Seymen Aydın, Alay Cihan’ın paylaştığı Bizim Hoca Sıkıntı Yok filmi 25 Eylül Pazartesi akşamı Kanal D’de yayınlanıyor. Yönetmen koltuğunda Serkan Acar’ın oturduğu komedi filmi televizyonda ilk kez izleyici ile buluşuyor. Peki, Bizim Hoca Sıkıntı Yok filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

BİZİM HOCA SIKINTI YOK KONUSU

Feridun, Cahit ve Tamer ilk hikâyenin sonunda milli piyango biletini ele geçirip zor da olsa mutlu sona kavuşmuştur. Artık paraları vardır. Bu süreçte dost oldukları köy halkına da ihtiyaçları doğrultusunda yardım da etmişlerdir. Feridun artık kendine tamamen düzgün bir hayat kurup, tertemiz bir sayfa açacak duruma gelmiştir. Bunun için şimdiki adım evlenmektir. Evlendikten sonra tam bir aile babası olacaktır. İlk filmde tanıştığı hayatının kadınıyla bu temiz sayfaya başlayacaktı.

Köyde düğün hazırlıkları yapılır. Herkes coşkulu ve mutludur. Feridun köy halkıyla beraber kız almaya gidecektir. Gelin arabası ve bir minibüse ilk filmden karakterlerimiz doluşur. Ama gel gör ki o gün Trabzon’da yüksek güvenlik önlemiyle bütün yollar kapatılmıştır. Sümela Manastırı’nı ziyarete Rum Ortodoks Patriği gelecektir. Kız almak için yola çıkan bizimkiler yollar kapalı olduğundan bir türlü gidemezler. Alternatif yollardan çıkış yolu ararken başlarına gelmedik kalmaz. Feridun, Tamer ve Cahit’i kirli geçmişleri de bu süreçte onları bulur.

Haberin Devamı

BİZİM HOCA SIKINTI YOK OYUNCULARI

Onur Dilber

Ümit Beste Kargın

Ufuk Özdemir

Asuman Dabak

Seymen Aydın

Alay Cihan

BAKMADAN GEÇME!