Bir Zamanlar Çukurova 103. son bölümde Züleyha Ümit'i öldürdü mü? İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova 103. son bölümde Züleyha Ümiti öldürdü mü İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2021 02:35

Bir Zamanlar Çukurova 103. son bölüm izle ekranı izleyenler için erişime açıldı. Yeni sezonuna 9 Eylül Perşembe akşamı başlayan Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde, Şehre intikam ateşiyle beraber gelen Hakan Gümüşoğlu'nun ölen kardeşi Erkan'ın intikamını almak için harekete geçmesi dikkat çekti. Züleyha'nın Ümit'i vurması ise akıllara Ümit öldü mü? sorusunu getirdi. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 103. son bölüm full izle ekranı ve son bölümde yaşanan gelişmeler.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça ve kesintisiz yayınlandı. Atv ekranlarında 9 Eylül tarihinde yeni sezonuna başlayan Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanlı gelişmeler yaşandı. Demir'in ortadan kaybolması merak uyandırırken Ümit'in Züleyha'dan Demir'in yerini öğreneceğini düşünüp Adnan'ı kaçırması heyecan yarattı. Dizinin son bölümünün aşağıdaki ekrandan full HD olarak seyredebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümü izlemek için tıklayınız

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 103. BÖLÜMDE NELER OLDU?

,Yamanlar Konağı'nı saran alevlerin arasında başta Züleyha ve Fikret olmak üzere tüm Çukurova halkı Demir'i aramaya başlar. Fikret, yaralıların hastaneye yetişmesi için canla başla çabalarken Züleyha, bu hain saldırının bir düşman tarafından yapıldığını düşünüp savcıyla görüşmek ister. Ancak Ümit, yaşanan onca acıdan sonra da rahat durmaz. Savcıya yaptığı şoke edici açıklamalarla Züleyha ve Fikret'i oldukça zor bir duruma sokar. Fikret, başta kararsız kalsa da sonunda Züleyha'ya Hakan'ın adını verir ve saldırıyı onun gerçekleştirmiş olabileceğini söyler.

Haberin Devamı

Hakan ve Abdülkadir intikam planı kimleri yakacak?

Şehre intikam ateşiyle beraber gelen Hakan Gümüşoğlu, ölen kardeşi Erkan'ın intikamını almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Demir'le önceden yolları kesişen zengin iş adamı Hakan, şimdi Çukurova'da itibar kazanmak ve dengeleri değiştirmek hedefindedir. Hakan, Adnan ve Demir Yaman ile kapanmamış davası olan Abdülkadir ile birlikte adım adım intikamını planlar ve Yamanlar Konağı'nı gözlemeye başlar. Ancak Hakan ve Abdülkadir'in hedefinde hiç beklenmedik bir isim daha vardır.

Züleyha'nın silahından çıkan kurşun Ümit'i vuruyor!

Züleyha, bulunan bir cesedin teşhisi için çağrılır. Acısıyla boğuşan Züleyha'ya bir darbe de Ümit'ten gelir. Ümit, Züleyha'dan Demir'in yerini öğreneceğini düşünüp Adnan'ı kaçırır. Ümit'in yaptıkları artık canına tak eden Züleyha, silahını alıp Ümit'in karşısına çıkar. Aralarında yaşanan boğuşma esnasında Ümit vurulur. Züleyha dehşet içindedir. Üstelik onları uzaktan izleyen kişiden de habersizdir.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

BAKMADAN GEÇME!