Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları ve konusu gündem oldu! Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları ve konusu gündem oldu Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 17:42

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin bu akşam tekrar ekrana gelecek. ATV yayın akışı içerisinde yer alan dizinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Bir Küçük Gün Işığı her hafta pazartesi akşamları yayınlanacak. Dizide, yılladır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in talihsiz bir olay sonucu gerçeklerle yüzleşip hayata yeniden başlaması ve umudunun gün ışığına çıkma yolculuğu anlatılacak. Peki, Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Haberin Devamı

Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları ve konusu gündemde yer alıyor. ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı dün akşam ilk bölümü ile ekrana geldi. Pazartesi akşamları yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi oyuncuları arasında Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beran Kotan gibi isimler bulunuyor.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ KONUSU

Dizi, yılladır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in (Seray Kaya) talihsiz bir olay sonucu gerçeklerle yüzleşip hayata yeniden başlamasını ve umudunun gün ışığına çıkma yolculuğunu anlatıyor. Bu zorlu yolculukta yolu varlıklı iş adamı Fırat (Berk Oktay) ile kesişmesi ise her şeyin daha da karmaşık bir hale getirecektir.

Elif, Hakan'a çok âşıktır. Evliliklerinin tek eksiği bir çocuktur. Elif evlatlık alma prosedürüne başlamayı düşündüğü sırada Hakan'ın kaza yaptığını öğrenir. Ve hayatı geri döndürülemez bir şekilde değişmeye başlar. Fırat ise yıllardır kayıp olan kardeşi Dila'nın izini bulur ve onu eve geri getirir. Fırat, kuralcı ve baskıcı olan annesi Ümran'la, asi ve uçarı kardeşi Dila'nın arasında kalır.

Haberin Devamı

Elif'in hayatı tepetaklak olurken Fırat, kaderin kendi için ördüğü ağdan habersizdir. Elif ve Fırat'ın yolu bir daha hiç ayrılmayacak şekilde kesişir.Yürekleri ısıtan anlatımı ve kalplere dokunan hikayesi ile "Bir Küçük Gün Işığı" Pazartesi akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…

Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları ve konusu gündem oldu Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm ne zaman

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ OYUNCULARI

Bir Küçük Gün Işığı dizisi oyuncuları arasında Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beran Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı yer alıyor.

Elif – Seray Kaya

Fırat – Berk Oktay

Dila - Tuğçe Açıkgöz

Ümran- Esra Dermancıoğlu

Sude - Şeyma Korkmaz

BAKMADAN GEÇME!